Bemanning & Rekrytering – Ekonomiassistent

Söker du efter en ny ekonomiassistent till ekonomiavdelningen? Vi på Poolia har många års erfarenhet av rekrytering och bemanning av ekonomiassistenter. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt kompetens på rätt plats.

Bli kontaktad

Att bemanna eller rekrytera en ekonomiassistent

Behovet av att rekrytera en ny redovisningsekonom till din ekonomiavdelning kan givetvis uppstå av flera anledningar, men en tydlig trend till varför behovet uppstår är den allt mer rörliga arbetsmarknaden där tidigare redovisningsekonom helt enkelt väljer att byta jobb. Andra orsaker till behovet kan vara att tidigare anställd väljer att sluta av anledningar som till exempel att gå i pension eller att företagets ekonomiska tillväxt möjliggör behovet av rekrytering. Oavsett vilket så kan vi på Poolia hjälpa dig till en lyckad rekrytering.

Här kan du läsa mer om Poolias rekryterings-erbjudande eller välja om du vill bli kontaktad direkt angående rekrytering eller bemanning.

Vad gör en ekonomiassistent?

Som ekonomiassistent arbetar du ofta med lättare bokföring som till exempel hantering av kund- och leverantörsreskontra, där kundreskontra kan innebära fakturering, inbetalning, avstämning, påminnelse och inkasso. Leverantörsreskontran innebär hantering av leverantörsfakturor – vilket innefattar avstämning, registrering och betalningar. Rollen som ekonomiassistent kan variera beroende på vilket företag det gäller. På ett större företag bidrar du ofta med hjälp till hela ekonomiavdelningen medan på ett mindre företag arbeta mer nära ekonomichefen.

Behöver du hjälp med rekrytering och bemanning inom Ekonomi? Vi har 12 kontor runtom i landet som kan hjälpa dig att hitta specialisten du söker. Välkommen att kontakta oss.

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?