Bemanning & Rekrytering – Controller

Behöver du en ny Controller till ekonomiavdelningen? Vi på Poolia har många års erfarenhet av rekrytering och bemanning av både Business Controller & Financial Controller. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt kompetens på rätt plats.

Bli kontaktad

Att bemanna eller rekrytera en Controller

Behovet av att rekrytera en ny Business Controller eller Financial Controller till din ekonomiavdelning kan givetvis uppstå av flera anledningar, men en tydlig trend till varför behovet uppstår är den allt mer rörliga arbetsmarknaden där tidigare controller helt enkelt väljer att byta jobb. Andra orsaker till behovet kan vara att tidigare anställd väljer att sluta av anledningar som till exempel att gå i pension eller att företagets ekonomiska tillväxt möjliggör behovet av rekrytering. Oavsett vilket så kan vi på Poolia hjälpa dig till en lyckad rekrytering.

Här kan du läsa mer om Poolias rekryterings-erbjudande eller välja om du vill bli kontaktad direkt angående rekrytering eller bemanning.

Vad gör en Controller?

Controller är ofta ett samlingsnamn för rollerna Business Controller och Financial Controller. I rollen som Business Controller arbetar du ofta mer affärs- och verksamhetsnära med uppföljning, forecast, budget och prognos samt analys och intäkt- och kostnadsuppföljning. Som Financial Controller har du ofta ett redovisningsfokus där arbetet ofta innefattar rapportering av till exempel årsredovisningar samt allokering och uppföljning av hur verksamheten har gått. Generellt sätt så tittar en Business Controller mer på affären och en Financial Controller tittar mer på de legala kraven.

Behöver du hjälp med rekrytering och bemanning inom Ekonomi? Vi har 12 kontor runtom i landet som kan hjälpa dig att hitta specialisten du söker. Välkommen att kontakta oss.

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?