Inköpare

Inköpare till BoKlok i Gullringen

Vill du vara med och skapa hållbara hem, till lågt pris för alla? Har du tidigare arbetat med inköp och vill bli en del av ett härligt inköpsteam i en internationell koncern? Till BoKlok i Gullringen söker vi en inköpare med några års erfarenhet som vill vara med och stärka upp deras inköpsteam. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du blir fast anställd av BoKlok. Urval och intervjuer sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som inköpare på BoKlok erbjuds du en omväxlande vardag där du har möjlighet utveckla inköpsfunktionen ihop med ett engagerat och drivet team om 4 personer. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att säkerställa försörjning av material och tjänster till produktionen som i sin tur ska genererar största värde till lägsta möjliga totalkostnad över tid. Du arbetar i hela flödet från beställning till att se att transaktioner och avtal fungerar mot våra leverantörer.

Tjänsten innebär många kontaktytor såväl internt som externt i olika tvärfunktionella team. Vidare kommer du vara i ständigt dialog med leverantörer för att utveckla befintliga affärer och hitta kostnadseffektiva livscyklar för varje produkt. Vidare innebär rollen att göra kostnadsanalyser samt att identifiera och kontinuerligt hitta kostnadsbesparingar. Du kommer vara med och teckna, vidareutveckla och förvalta leverantörsavtal och därigenom ansvara för hela förhandlingsprocessen.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du har relevant eftergymnasial utbildning och minst tre års erfarenhet av inköp mot tillverkande industri. Vi ser även att du tidigare arbetat i ett integrerat affärssystem mot tillverkningsindustrin och känner dig trygg i detta. Har du dessutom erfarenhet av verksamheter som arbetar med LEAN som strategi är detta starkt meriterande.

Som person ser vi att du drivs av att förändra, förbättra och driva flöden och processer. Du drivs av att hitta så kostnadseffektiva lösningar som möjligt och att ständigt leverera goda resultat. Arbetet sker dels i team, vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga. Du är ödmjuk och noggrann i ditt arbetssätt och har samtidigt en förmåga att se vad som behöver göras och genomför det. Det kommer stundtals vara korta ledtider och täta avrop, vilket ställer krav på ett flexibelt arbetssätt. Eftersom du kommer ha många kontaktytor externt och internt krävs det att du är kundorienterad, serviceinriktat och har en förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Om verksamheten

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

Ansök nu
Stad
Vimmerby
Publicerad
19 november
Sista ansökningsdag
7 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57981

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.