Produktionsledare

Flödesledare till BoKlok

Är du en erfaren ledare som brinner för att utveckla medarbetare och tillsammans i team nå resultat? Har du alltid velat bli del av ett stort bolag som IKEA eller Skanska? Nu har du chansen att få det bästa av två världar! Till BoKlok söker vi en Flödesledare till produktionen med utökat ansvar och goda utvecklingsmöjligheter internt i verksamheten. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Flödesledare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för fabrikens produktion och medarbetare. Till ditt fokus hör att leda och fördela arbetsuppgifter i ditt team, genomföra kvalitets- och förbättringsarbete samt mäta och följa upp produktionsmål. En viktig aspekt i den dagliga verksamheten är att ständigt säkerställa en god miljö, hälsa och säkerhet. Du har personalansvar för cirka 20–25 medarbetare och hanterar vanligt förekommande ärenden samt medarbetarsamtal. Vidare är du delaktig i det kontinuerliga arbetet med att utveckla rutiner och processer i enlighet med LEAN. Personalen och dess välmående är av största vikt, vilket medför en genomtänkt daglig styrning och att driva produktionen genom ständiga förbättringar, 5S och produktionsomställningar. I ett utökat ansvar finns även möjlighet för dig att stötta Produktionschefen inom vissa arbetsområden och få ett större helhetsperspektiv i produktionen.

På BoKlok erbjuds du ett varierande arbete inom industriell tillverkning där du får möjlighet att varje dag använda dina yrkeskunskaper. För dig med rätt inställning och höga ambitioner finns alla förutsättningar för en framtida intern utvecklingsresa. Du blir del av en organisation som genomsyras av goda värderingar, vilja att lyckas tillsammans och inkluderande arbetsmiljö. Dina arbetstider är förlagda under dagtid med placeringsort i Gullringen.

Vem är du?

Vi söker dig med en god ledarskapsförmåga och som brinner för att i team nå gemensamma mål. Du är trygg i dig själv och duktig på att dagligen stötta och utveckla din personal. Till dina egenskaper hör att du är driven, prestigelös och motiveras av att ständigt bli bättre på det du gör. När du är i en föränderlig miljö där du behöver vara flexibel och fatta snabba beslut trivs du som allra bäst. Du är tydlig i din planering och kommunikation samt är en lösningsorienterad person.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du tidigare har arbetat i en ledande befattning, gärna inom tillverkningsindustri, logistik eller bygg/anläggning. Du är van vid att hantera personalfrågor och har kunskap i hur du skapar en positiv och effektiv gruppdynamik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med LEAN och ständiga förbättringar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och utvecklingspotential.

Om verksamheten

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi skapar hållbara hem och områden med god design, funktion och kvalitet för de många människorna. BoKlok har hittills byggt närmare 14 000 bostäder och finns idag i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien.

Ansök nu
Stad
Vimmerby
Publicerad
26 augusti
Sista ansökningsdag
25 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65571