IT

ERP-manager till Aura Light

Är du redo för nästa utmaning? Vill du jobba i ett tryggt och stabilt bolag där du erbjuds utveckling, flexibilitet, eget ansvar och en inspirerande miljö med härliga kollegor? Då har vi tjänsten för dig. Aura Light söker nu efter sin nästa ERP-manager. Stämmer nedan annons in på dig och dina erfarenheter så ser vi fram emot din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som ERP Manager kommer fokus vara att driva Aura Lights ERP-arbete framåt. Företaget arbetar i Monitor och har nyligen gått över till senaste versionen. I den här rollen ligger tonvikten mot att känna ägandeskap av ERP-systemet, vilket innebär utveckling för att ta företagets ERP-system till nästa nivå samt användarsupport. Du förväntas initiera och driva ERP-relaterade projekt, exempelvis rörande PIM-integration, e-shop-integration, EDI och punch-out. Vidare säkerställer du optimering och utveckling av systemrelaterade processer vilket exempelvis kan röra affärs- eller prissättningsstrukturer. Du kommer att erbjudas en tjänst med stort ansvar och fina utvecklingsmöjligheter, där du tillsammans med dina kollegor utvecklar och förbättrar systemet.

I den här rollen har du många kontakter både internt och externt. Internt har du kontakt med relevanta funktioner kopplat till ERP-processer, externt rör din kontakt ERP-leverantörer men också konsulter eller utvecklare. Som ERP Manager blir du en del av ett samarbetsinriktat IT-team om 4 medarbetare, samtidigt som du jobbar nära hela verksamheten och företagets ledning. Du rapporterar till IT Manager.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som ERP-manager ser vi att du har erfarenhet och kunskap inom projektledning och är van vid att ta ett stort ansvar då det är du som kommer att äga processen för att utveckla och förbättra systemet.
Vidare har du god samarbetsförmåga, vana av att strukturera och planera ditt arbete och räds inte av nya utmaningar. Aura Light erbjuder ett sammansvetsat arbetsklimat med driva kollegor där du självklart är med och fortsätter bidra till en positiv kultur.

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av en liknande roll samt en gedigen kunskap om ERP-administration och en teknisk kompetens inom ERP med fokus på integration och processer. Du kommunicerar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Om verksamheten

Aura Light grundades 1930 under varumärket LUMA. Sedan dess har företaget vidareutvecklat spetskompetensen inom belysning och förser marknaden med ett komplett utbud, där fokus ligger på innovativa och hållbara belysningslösningar. Fem viktiga värdeord utgör grunden för Aura Lights arbetssätt: respekt, förtroende, ärlighet, etik och likabehandling.

Företaget har cirka 150 anställda i Sverige, Tyskland, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Solna, ljusdesigncentret ligger i Jönköping och produktions- och utvecklingsavdelningen ligger i Vimmerby.

Start: Enligt överenskommelse, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Vimmerby eller Solna (Stockholm)
Lön: Enligt överenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringen hanteras i samarbete med Poolia och du är varmt välkommen att höra av dig till Jennifer Nilsson vid eventuella frågor och funderingar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
3 oktober
Sista ansökningsdag
31 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65608