Drifttekniker

Drift- och underhållstekniker till Adven/Värmevärden, Vimmerby

Vill du vara med och ta fram morgondagens energilösningar? Har du tidigare erfarenhet av processindustri och fjärrvärme? Vill du jobba för ett spännande företag som gör skillnad? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Adven/Värmevärden rekryterar nu en Drift- och underhållstekniker till Arlas anläggning i Vimmerby.
Här erbjuds du en spännande tjänst hos ett företag som tror på frihet under ansvar och som värnar om sina medarbetare. Du får stort utrymme och delaktighet i att utveckla företaget och dig själv. Det här är en bra möjlighet för dig som söker en stimulerande och utmanande roll med varierande arbetsuppgifter

Detta är en direkt rekrytering av Adven/Värmevärden där vi på Poolia har fått möjligheten att hjälpa till i denna rekryteringsprocess. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som drift- och underhållstekniker har du och dina kollegor det operativa ansvaret för att produktionen körs på ett optimalt och säkert sätt, och enligt gällande produktions- och underhållsplan. Du arbetar exempelvis med standardiserade processer, planerar drift och underhåll samt optimerar och analyserar utfall. Du kommer att utföra underhåll och reparationer samt bistår vid större reparationer. Det ingår även administrativa uppgifter i rollen.

I dina arbetsuppgifter ingår även rondering, bränslehantering och avvikelsehantering. En viktig del i vår verksamhet är att ständigt förbättra existerande processer och vid behov utveckla nya processer.

Du kommer vara en del av ett team bestående av ytterligare 3 tekniker samt en drift- och underhållsledare. Arbetstider är belagda på dagtid men tjänsten kommer under vissa perioder att innebära beredskapstjänst. Beredskapstjänst innebär att du skall ha möjlighet att inställa dig på anläggningen inom 30 minuter.

Vem är du?

Du är utbildad inom eller har erfarenhet av drift & underhåll. Det är givetvis meriterande om du inriktat dig mot energibranschen.

Vi tror att du som person är du öppen, målinriktad och prestigelös. Du stimuleras av att få ansvar och att självständigt driva ditt arbete framåt. För dig är ett gott samarbete och förmåga att balansera mellan helhetsbild och noggrannhet på detaljnivå avgörande för framgång. Du är proaktiv och ser det som självklart att agera på eget initiativ för att utveckla den verksamhet du medverkar i. Vidare har du god förmåga att kommunicera och du har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift. För denna tjänst är B-körkort ett krav.

Om verksamheten

Du kommer att anställas av Adven Värmevärden och arbeta på Arlas anläggning i Vimmerby.

Arla har tillsammans med Adven påbörjat ett arbete med att energieffektivisera anläggningen bland annat genom att återvinna spillvärme som tidigare gick förlorad. Arla Foods i Vimmerby behandlar mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Adven är en ledande leverantör av vatten- och energitjänster i Nordeuropa.

Ansök nu
Stad
Vimmerby
Publicerad
29 juni
Sista ansökningsdag
20 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64493