Tekniker

Supporttekniker / supportmedarbetare till Vetlanda

Vill du utvecklas i en varierad roll? Motiveras du av att ge bra service till företagskunder och har ett intresse för teknik?
Då har du hittat helt rätt möjlighet för dig! Vi söker just nu efter en Supporttekniker inom Customer Service på uppdrag via Poolia med placeringsort i Vetlanda. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Supporttekniker kommer du att agera spindeln i nätet både internt och externt genom att ta emot supportärenden via telefon och e-post. Du arbetar i företaget egenutvecklat verktyg (med liknande konstruktion som ett CAD-program). Vanligt förekommande ärenden kan handla om support kring uppdateringar eller rent användarstöd. Ditt huvudsakliga ansvar är att registrera ärenden och se till att uppgifterna tas hand om av ditt team. Du hanterar ärenden på egen hand men ingår i ett team om sex kollegor som samarbetar vid mer komplexa problem.

Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk intresse och gärna en teknisk / It utbildning på åtminstone gymnasienivå eller annan erfarenhet som är likvärdig. Du är ansvarstagande, har ett gott samarbete och är van att arbeta tillsammans i team. Varje dag har du dialog med många givande kontaktytor så du behöver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är en även fördel om du har arbetat med kundservice, IT-support eller CNC-system.

Som person söker vi dig som brinner för att leverera service i toppklass. Du är relationsskapande och motiveras av att vara behjälplig och ge såväl kunder som kollegor en riktigt bra upplevelse. I övrigt värdesätter du noggrannhet, uttrycker dig på ett pedagogiskt sätt och besitter en social kompetens. Du erbjuds en möjligheten att bli en del av ett engagerat team som arbetar tillsammans för att säkerställa att kunden alltid får rätt support och hög servicenivå.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer dig som konsult. Att få rätt person på rätt plats är vår grej, och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/. Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.

Ansök nu
Stad
Vetlanda
Publicerad
30 augusti
Sista ansökningsdag
28 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65600