Supporttekniker Customer Software till Hydro Buildings

Vill du ta nästa steg i karriären och söker ett arbete där du har varierande arbetsuppgifter, stora kontaktytor och ingår i ett kompetent team? Motiveras du av att ge bra service till företagets kunder och har en god förståelse för CAD-program eller IT-system? Då har du hittat helt rätt möjlighet för dig! Vi söker just nu efter en Supporttekniker inom Customer Software till Hydro Building Systems Sweden AB med placering på kontoret i Vetlanda. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Supporttekniker kommer du att agera spindeln i nätet både internt och externt genom att ta emot supportärenden via telefon och e-post. Du arbetar i applikationen TechDesign, vilket är ett av företaget egenutvecklat designverktyg med liknande konstruktion som ett CAD-program. Vanligt förekommande ärenden kan handla om support kring uppdateringar, felsökning i kunders installationer och rent användarstöd. Ditt huvudsakliga ansvar är att förse kunder och till viss del kollegor runt om i regionen med användarstöd i de applikationer som används för ritning, kalkylering och beredning. Systemen används i projekt som kan bestå av allt från enstaka dörrar och fönster till komplexa lösningar av glastak och glasfasader. Du hanterar ärenden på egen hand men ingår i ett team om fem kollegor som samarbetar vid mer komplexa problem.

Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har ett gediget intresse för IT och vi ser gärna att du har erfarenhet av CAD-program. Du är ansvarstagande, har ett gott samarbete och är van att arbeta tillsammans i team. Varje dag har du dialog med många givande kontaktytor så du behöver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är en även fördel om du har arbetat med kundservice, IT-support eller CNC-programmering. Har du tidigare erfarenhet från aluminiumproduktion och dörr-, fönster- och fasadkonstruktioner finner vi det även mycket meriterande.

Som person söker vi dig som brinner för att leverera service i toppklass. Du är relationsskapande och motiveras av att vara behjälplig och ge såväl kunder som kollegor en riktigt bra upplevelse. I övrigt värdesätter du noggrannhet, uttrycker dig på ett pedagogiskt sätt och besitter en social kompetens. Du trivs som allra bäst i en roll där du identifierar förbättringsmöjligheter och analyserar problemställningar. På Hydro Building Systems erbjuds du möjligheten att bli en del av ett engagerat team som arbetar tillsammans för att säkerställa att kunden alltid får rätt support och hög servicenivå.

Om verksamheten

Hydro Building Systems Sweden AB utvecklar och marknadsför system i aluminiumprofiler till tre affärsområden: Transportsystem, Golvsystem och Byggsystem. Företaget marknadsför två starka varumärken, Sapa och WICONA och är marknadsledande i Norden med en omsättning på cirka 950 miljoner kronor. Vi är cirka 120 medarbetare och är verksamma med försäljningskontor i hela Norden, Baltikum och Polen. Vi ingår i den globala Hydro koncernen, ett helintegrerat aluminiumkonsortium med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter, vilket kombinerar lokal kompetens och världsomfattande räckvidd. Utöver produktion av primäraluminium, valsade och strängpressade produkter och återvinning utvinner Hydro också bauxit, förädlar aluminiumoxid och genererar energi som det enda 360°-företaget i den globala aluminiumindustrin.

Bra för dig att veta

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

  • Placeringsort är Vetlanda.

  • Du rapporterar till Software Manager.

  • Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på 072-177 52 68.

Ansök nu
Stad
Vetlanda
Publicerad
1 mars
Sista ansökningsdag
1 april
Referensnummer
12159