HR/Personal

Inköpsanalytiker till Hydro Extrusion

Vill du vara med och leda Hydros inköp in i framtiden? Är du analytisk, nyfiken och vill verka i en internationell miljö? Då kanske du är vår nästa Inköpsanalytiker! Hydro Extrusion utökar nu sin inköpsorganisation med en ny roll inom inköp. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Hydros inköpsavdelning arbetar med att skapa goda resultat genom våra tre värdeord, Care, Courage och Collaboration och det återspeglas i allt vi gör. I rollen som Inköpsanalytiker kommer du att leda eller stödja kort- och långsiktiga affärsprojekt inom inköp. Du kommer att arbeta tillsammans med Category managers och strategiska inköpare. Du blir en viktig del i genomförandet av affärs- och prestationsförbättringar och får en aktiv roll inom områden som kostnadsminskningar, produktkvalitet, hållbarhet och tillgänglighet. I denna tjänst blir du en del av både den lokala och globala inköpsutvecklingen och har möjlighet att göra skillnad, på riktigt!

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Hydro Extrusion där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen. Placeringsort är Vetlanda med viss möjlighet till distansarbete. Du rapporterar till Inköpschef. Hydro välkomnar dig in i en spännande och stärkande arbetsmiljö med en koppling till en global marknad. Hos oss får du möjligheten att arbeta i en miljö där dina idéer hörs och där det finns stora möjlighet till kompetensutveckling!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

  • Leda och/eller delta i projekt relaterade till utveckling samt vara behjälplig vid implementering av kategoriplaner.

  • Ansvara för eller delta i upphandlingsprocessen och driva förhandlingar vid behov.

  • Stödja inköpsteamet genom att leda marknadsundersökningar, utvärdera leverantörer, samla in och analysera data samt identifiera nya affärsmöjligheter.

  • Tillhandahålla faktabaserade analyser för att stödja beslutsfattande, inklusive rekommendationer, riskbedömningar och scenarioplanering.

  • Främja synergier mellan olika kategorier och dela med dig av kunskap och bästa praxis inom hela organisationen.

Vid eventuella frågor: Kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Linnea Broman på Linnea.Broman@poolia.se, 072-078 83 17.

Vem är du?

Vi vill arbeta med dig som har en högskoleutbildning inom affärs-, industri- eller ingenjörsbranschen. Vi hoppas att du har några års erfarenhet från relaterat arbetsområde och besitter hög kompetens inom analysverktyg. Du har en stark finansiell analysförmåga och god förståelse för Supply Chain management. Vi finner det extra intressant om du även har erfarenhet av att arbeta med systematisk verksamhetsförbättringsmetodik och projektledning. Hydro är ett internationellt bolag som finns i 40 olika länder, vilket innebär att du förväntas kunna tala och skriva obehindrat på såväl svenska som engelska.

Som person är du trygg i dig själv, engagerad och har ett starkt affärsdriv. Vi ser gärna att du har goda ledaregenskaper med en analytisk touch, samt förmågan att effektivt lösa både operativa och strategiska affärsrelaterade frågor. Du är en god kommunikatör och trivs med att skapa strukturer och bygga förtroendefulla relationer.

Om Hydro Extrusion

Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 32 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter med huvudkontor i Oslo, Norge. Hydro har aktiviteter inom alla marknadssegment för aluminium, med försäljning och handelsaktiviteter i hela värdekedjan och med mer än 30 000 kunder. Med över 100 års erfarenhet och produktion av förnybar energi, teknologi och innovation stärker Hydro kundernas och samhällets livskraft genom att utforma en hållbar framtid genom innovativa aluminiumlösningar.

Hydro Extrusion Sweden AB är den svenska profilverksamheten inom Hydro, med cirka 3,7 miljarder SEK i omsättning och cirka 850 anställda. Vi är marknadsledande inom strängpressning, ytbehandling och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport, automotive med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Läs mer på www.hydro.com

Ansök nu
Stad
Vetlanda
Publicerad
17 april
Sista ansökningsdag
30 april
Referensnummer
14552