Redovisningskonsult

Redovisningskonsult till Ecovice!

Med ett digitalt arbetssätt och en hjälpande hand är vi på Ecovice våra kunders externa ekonomiavdelning. Vi ser helheten ur kundens perspektiv och med kreativa ögon. Vill du också göra det? Vi är ett team med unga och drivna medarbetare med ett nytänkande arbetssätt. Ecovice arbetar med kostnadseffektiva lösningar och hjälper partners med företagsfrågor för att driva bolag framåt och finna nya möjligheter. Vi vet att bokföringen kommer bli helt automatiserad. Och vi vet att det är snart. Är du redo att vara med i den omställningen? Välkommen i så fall som redovisningskonsult hos oss!

Om tjänsten

För närvarande är vi “den lilla” personliga ekonomibyrån, men med stor ambition om att växa! Vi satsar helhjärtat på att vara digitaliserade, närvarande och rådgivande i alla situationer med våra kunder. Nu söker vi ytterligare en glad, lyhörd och socialt kompetent redovisningskonsult som gillar ett arbetsklimat med högt i tak! Vår ambition är också att ha roligt på jobbet!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer bland annat att få arbeta med
* Löpande redovisning
* Kontering och avstämning av såsom leverantörsskulder, moms, skatt, utlägg mm
* Avstämningar mot bankkonto
* Automatiserad kvittohantering och fakturahantering
* Bolag som inkluderas i K2 regelverket
* Månadsbokslut och årsredovisningar
* Lön

Vem är du?

Vi söker Dig som är utbildad ekonom med några års erfarenhet mot redovisning. Du har ett brinnande intresse för ekonomi, du är en social och nyfiken person, villig att praktiskt lära dig mer inom redovisning.
Kanske har du arbetat med delar av ovan beskrivna arbetsuppgifter men Du vill nu ta chansen att få arbeta med helheten? På Ecovice erbjuds fräscha lokaler, glada kollegor som gärna stöttar dig i din utveckling. Economics & Advice i Växjö är i en tillväxtfas och söker nu ytterligare en redovisningskonsult.
Uppdraget startar som ett konsultuppdrag på Poolia med goda möjligheter till förlängning hos Ecovice.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Växjö
Publicerad
20 juni
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64967