Redovisningsekonom

Vi söker Redovisningsekonom till Riksbyggen i Västerås!

Är du ekonom och har du tidigare erfarenhet av att arbeta med redovisning? Har du kanske till och med erfarenhet från fastighetsbranschen? Då kan vi ha nästa utmaning för dig! Just nu söker vi Redovisningsekonomer till Riksbyggen i Västerås! Uppdraget är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Tjänsten som Redovisningsekonom är bred och omväxlande. Du kommer tillhöra ett team som hanterar Riksbyggens dotterbolag där du ansvarar för bland annat:
• Prognos och budget
• Löpande bokföring
• Bokslutsarbete
• Rapportering

Du rapporterar till Gruppchefen inom redovisning och arbetar främst i Agresso och Nordstedts.

Vem är du?

Vi söker dig som har en Universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi och redovisning. Du har tidigare erfarenhet av redovisning och likande arbetsuppgifter som ovan. Det anses önskvärt att du har tidigare erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vidare har du flytande kunskaper i svenska, vad gäller såväl tal som skrift, samt god dator- och systemvana. Tidigare erfarenhet inom Agresso och/eller Nordstedts anses meriterande.

Som person är du noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt. Du är van att arbeta självständigt och kan ta ansvar över ditt eget arbete. Utöver detta tror vi att du är driven och vill utvecklas vidare i din yrkesroll samt har en god samarbetsförmåga.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Västerås
Publicerad
16 oktober
Sista ansökningsdag
30 november
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57715

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.