Produktionsplanerare

Vi söker Produktionsplanerare till kund i Västerås!

Är du intresserad av logistik och produktion med goda kunskaper inom IS/IT och tidigare arbetat i SAP och Excel? Då bör du se hit! Just nu söker vi nämligen en Produktionsplanerare för uppdrag hos vår väletablerade kund i Västerås! Uppdraget förväntas starta i början av december för att pågå till sista juni 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Produktionsplanerare arbetar du nära produktionen, inköp och säljorganisationen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

• Frisläppa order till produktion, vid frisläppning kontrolleras framförallt materialtillgängligheten
• Sekvensera order i en bra mix till produktionen
• Följa flödet i produktion i strävan efter en hög On Time Delivery

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Produktionsplanerare söker vi dig med:

• Högskole- eller yrkesutbildning inom logistik/produktion
• Goda kunskaper inom IS/IT och erfarenhet av att arbeta i Excel och SAP
• Meriterande om tidigare arbete i produktionsplanering

Som person är du driven, resultatinriktad och ansvarsfull problemlösare. Du är analytisk och duktig på att se flöden och helheter. Vidare är du en social person som är mycket noggrann i ditt tillvägagångssätt.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Västerås
Publicerad
8 november
Sista ansökningsdag
24 november
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55197

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.