Projektcontroller

Projektcontroller till stort bolag i Västerås

Om tjänsten

Vi söker en Projektcontroller till vår kund i Västerås. Arbetet är heltid 100% och starten för uppdraget är i slutet på februari och sträcker sig till slutet på augusti. Du blir anställd av oss på Poolia men arbetar på plats hos kund.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Projektcontroller så kommer du att arbeta med att optimera pågående projektkostnader, kassaflöden, intäkter, vinster och bruttomarginaler. Du kommer arbeta med att säkerställa möjligheter och risker för att säkerställa att projekten genomförs i tid utifrån de angiva tidsramarna. Du kommer att ge ekonomiska råd till projektgruppen samt komma med förslag på förbättringar utifrån nuvarande rutiner och rapporteringskrav.

Vidare innebär tjänsten:
– Stötta controllerfunktionen i genomförandet av förbättringsåtgärder
– Ge stöd vid skadehantering och försäkringsärenden
– Övervaka betalningsärenden och valutapåverkan på månadsbasis
– Arbeta med förbättringar och ge förslag på tex. Rapporteringskraven

Vem är du?

Vi söker dig med ekonomiexamen på kandidat-/eller magisternivå. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av ekonomi och/eller controlling. Du är har goda kunskaper i SAP samt mycket goda kunskaper i MS Office. Som person är du organiserad, noggrann och har utmärkt kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta självständigt och sträva efter ständiga processförbättringar. Du har lätt för att stötta och agera konsultativt samt kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Västerås
Publicerad
5 februari
Sista ansökningsdag
4 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
70625