Enhetschef

Mälarenergi Elnät söker enhetschef till projektavdelningen

Mälarenergi Elnät står inför spännande utmaningar. Många stora investeringar och en kraftig utbyggnad av Västerås-regionen ställer allt större krav på nya innovativa lösningar för att säkra en trygg elförsörjning för invånarna. Som enhetschef inom projektavdelningen blir du en viktig del i detta arbete!

Mälarenergi erbjuder dig möjlighet att dig arbeta i ett företag som vill framåt, som är modigt och som bryr sig – både om kunden, miljön och om dig som medarbetare!

Vill du vara del i att bygga framtidens samhälle?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! I och med semestertider är sista ansökningsdag 2019-08-31 men urval sker löpande!

Om tjänsten

Som en av två enhetschefer blir ditt ansvarsområde planeringen av projekt. I din grupp ingår 14 medarbetare fördelat på projektledare, projektörer och konstruktörer. Projektens storlek varierar men är i huvudsak komplexa bygg- och anläggningsprojekt. Enheten hanterar även större projekt som drivs som externa total entreprenader, då främst som kravställare.

Som personalansvarig leder du dina medarbetare för att möta morgondagens behov och konkurrens och arbetar aktivt med kompetensutveckling. Enheten står inför en utmaning i och med hantering av en stor mängd projekt. Det kommer kräva fokus på att skapa en effektiv organisation och planering samt en struktur där alla tar gemensamt ansvar för enhetens leverans. Vi ser ett behov av att arbeta med tydlighet gällande förväntningar och med strukturerad uppföljning.

Vem är du?

Till den här tjänsten söker vi dig som är utbildad ingenjör, inriktad mot elkraft/energi. Du har stor erfarenhet av projektledning där du har arbetat med bygg- och anläggningsprojekt och projekt inom elkraft. Erfarenhet av leveransprojekt är meriterande. Det är viktigt att du har eller har haft personalansvar med vana av att leda specialister. Vi vill att du har lett din enhet i ett strukturerat förändringsarbete.

Din förmåga att hålla en god överblick är god likväl har du ett perspektiv där du jobbar med ständiga förbättringar för att utveckla och förfina verksamheten. Som person är du strukturerad och organiserad och tar lätt till dig information som gör att du kommer till beslut. Du är tillgänglig som chef och lyhörd för dina medarbetare. Genom din förmåga att bygga goda relationer når du framgång i att få till bestående förändringar. Du ser dina medarbetare och deras förmåga och kopplat till det formulerar du målsättningar som du kontinuerligt följer upp. Konstruktiv feedback ser du som ett verktyg för att utveckla både dig själv och dina medarbetare.

Du har frekvent kundkontakt och skapar också där långsiktiga relationer. Du är van att arbeta produktivt även i pressade situationer och hanterar stress lugnt och metodiskt.

Om verksamheten

Mälarenergi Elnät AB är ett dotterbolag till Mälarenergi AB och driver elnätsverksamhet i Västra Mälardalen. Företaget har 104 000 anslutna kunder och arbetar ständigt med att förädla elnätet för att säkerställa elleveranserna. Utöver elöverföring erbjuder Mälarenergi Elnät sina kunder entreprenad- och övriga tjänster inom mätning, drift, underhåll och anläggningsprojekt inom elkraft, främst i Mälardalsregionen. Bolaget har 165 anställda, omsätter ca 560 MSEK och har gjort investeringar i elnätet på ca 600 miljoner de senaste 5 åren.

Ansök nu
Stad
Västerås
Publicerad
4 juli
Sista ansökningsdag
31 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54025

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.