Driftingenjör

Förändringsledare till Outokumpu i Torshälla

Motiveras du av att driva och strukturera underhållsarbete och ständigt förbättra tillförlitligheten och driftssäkerheten i produktion? Vår vision är att skapa ett underhåll i världsklass och nu har du möjlighet att vara med och bidra. Vi på Outokumpu Nyby i Torshälla söker nu en Reliability Change Leader, som vi internt kallar rollen.

Vi på Outokumpu vill växa och utvecklas tillsammans med dig. Här erbjuds du en roll med stora möjligheter till att påverka, förändra och förbättra vår verksamhet. Reliability är en del av vårt underhåll och ämnar att trygga driftssäkerheten i vår maskinpark. Rollen som Reliability Change Leader är under utveckling och du kommer med din expertis få vara med och forma vårt framtida arbetssätt som syftar till att öka driftsäkerheten på utrustningen.

Om tjänsten

I rollen som Reliability Change Leader arbetar du strategiskt och proaktivt för att öka tillförlitligheten i vår produktion med välplanerade underhållsinsatser och nyinvesteringar. Du ansvarar för att forma och implementera strategier, arbetssätt och nyckeltal i organisationen för att kvalitetssäkra och optimera maskinunderhållet. Du utför ditt uppdrag i nära samarbete med bland annat underhålls-, produktions- och kvalitet/teknik-avdelningen. Du kommer även ha en viktig roll i Outokumpus interna nätverk inom förbättringar och tillförlitlighet, där fokus är på erfarenhetsutbyte för att finna de bästa arbetssätten inom koncernen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Leda utvecklingen av processen kring tillförlitlighet i maskinparken.
Ansvar för bedömning av produktionsutrustningens kritikalitet, genomförande av SFMEA och framdrift i identifierade korrigerande åtgärder.
Utveckla visualisering av nyckeltal kopplade till underhållet med fokus på aktivitetsprioritering och kostnadseffektivisering.
Leda och supporta i förbättringsinitiativ inom tillförlitlighet.
Expertis i processen för bedömning och selektering av investeringsprojekt.
Uppföljning av underhållets resultat samt föreslå korrigerande och proaktiva åtgärder.
Träna och coacha lokala organisationen inom ämnet tillförlitlighet.

Vem är du?

Du har en coachande ledarstil, är lyhörd och är duktig på att kommunicera och drivs av att i samarbete förbättra och utveckla. I ditt arbete är du strukturerad, självgående, mål- och resultatorienterad samt lägger stor vikt vid skydd- och säkerhetsarbete. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom relevant område samt erfarenhet inom LEAN och från ledande roller inom förbättrings- & förändringsarbete. Eftersom rollen innebär både lokalt och globalt arbete krävs det att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Vi erbjuder dig
Hos Outokumpu erbjuds du en roll med stora möjligheter till att påverka, förändra och förbättra verksamheten. Inom Outokumpu Nyby är vi omkring 280 medarbetare som tillsammans bidrar till en värld som varar för evigt genom produktionen av hållbart rostfritt stål. På Outokumpu möts du av en stark och tydlig säkerhets- och förbättringskultur, hög kompetens och kollegor som har riktigt kul på jobbet. Ett bolag som är världsledande inom det de gör och erbjuder många fina personalförmåner och utvecklingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 1 juli 2022. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om verksamheten

Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Grunden för vår verksamhet är vår förmåga att skräddarsy rostfritt stål i vilken form som helst och till nästan alla syften. Rostfritt stål är mycket hållbart, designat för att hålla i evighet och samt är utvecklat enligt hållbara principer. Våra kunder använder det för att skapa civilisationens grundläggande strukturer och dess mest kända landmärken samt produkter för hushåll och olika industrier. Outokumpu har 10 000 yrkesverksamma i mer än 30 länder med huvudkontor i Helsingfors, Finland och aktier noterade på Nasdaq Helsinki. http://www.outokumpu.com

Ansök nu
Stad
Västerås
Publicerad
13 juni
Sista ansökningsdag
12 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64873