Kundtjänst

Customer Support Specialist / Order handler

Vill du arbeta i en roll med varierande uppgifter inom kundservice och orderadministration? Har du dessutom kunskaper i SAP? Då kan vi ha ditt nästa uppdrag. Vi söker nu en Customer Support Specialist till vår välkända kund i Västerås.

Uppdraget är på heltid med start i början av juni och löper på ett år, med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill jobba i en hybridroll i “Sales Support teamet” hos vår kund, där du till viss del arbetar med orderhantering och administration, såväl som att du är med och driver flertalet leveransprojekt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
– Orderadministration och hantering av allmänna kundtjänstförfrågningar
– Koordinera kundförfrågningar internt och kommunicera med inköp och produktion
– Hantera kundklagomål samt vidta korrigerande åtgärder
– Bidra till bättre orderhanteringsverktyg och processer
– Du kan förvänta dig varierande arbetsuppgifter och goda möjligheter att utvecklas

Vem är du?

För den här tjänsten söker vi dig som är driven, självgående och tar egna initiativ. Då du kommer ha mycket kundkontakt är du social, trevlig och serviceinriktad. Du förstår vikten av att ge ett gott bemötande, samt är lösningsorienterad när det dyker upp problem.

Du har:
– Minst 2års tidigare erfarenhet från en liknande roll
– Tidigare erfarenhet av tyngre orderadministration
– Van att arbeta i en kundfokuserad och supporterande roll
– Flytande svenska och engelska
– Goda kunskaper i Officepaketet samt SAP alternativt super-user i likvärdigt system
– Goda ledarskaps- och kommunikationsförmåga utöver problemlösning och analysförmåga är en framgångsfaktor för denna tjänst

About the organisation

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Västerås
Publicerad
10 maj
Sista ansökningsdag
10 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71444

Cecilia Östling