Administratör

Administratör till internationellt bolag i Västerås

Vill du arbeta med stöd till exportkontroll och andra administrativa delar kopplat till Supply Chain Management? Då kan denna roll vara något för dig! Vi söker en administratör till vår kund, ett stort internationellt teknikföretag, i Västerås.

• Omfattning: heltid, 100%
• Start: 2024-06-03
• Längd: till och med 2025-06-06
Detta är ett konsultuppdrag och du blir anställd av oss på Poolia men kommer att jobba för kunden på plats i Västerås.

Om tjänsten

I rollen ingår att föra in data gällande produkter i SAP. Korrekt registrering av produktinformation är en förutsättning för att kunna exportera utrustning. Utöver exportkontrollstöd kommer tjänsten innehålla support till Supply Chain Management funktionen där fokus ligger på att ansvara för att leveranser sker i tid från leverantörer. I rollen som administratör har du uppföljningsmöten med leverantörer och jobba med att få dem att leverera i tid. Varje leverantör är unik och med unika skillnader i hur de kan förbättras.

Vem är du?

Vi söker dig som har goda IT-kunskaper och en förståelse för att utnyttja Excel på ett optimalt sätt. Du är nyfiken på att självständigt inhämta information, driva förändringsarbete och bolla lösningar tillsammans med leverantörer och interna medarbetare. Vi ser även att du är social och har ett driv, där du sätter struktur och service i fokus.
För att passa för rollen ser vi även att du uppfyller följande krav:
• Har flytande kunskaper i både svenska och engelska
• God vana av att arbeta i Word, Excel, Power Point och SharePoint.
Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med system, dokumentation och administrativa uppgifter, samt om du har arbetat i SAP.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan via länken i annonsen! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Västerås
Publicerad
18 april
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71268

Cecilia Östling