Arbetsledare

1:a linjens chef/Operativ chef

Om tjänsten

Motiveras du av att leda och utveckla team inom lagerarbete? Vill du vara en del av ett globalt ledande företag inom logistik och supply chain? Då kan du vara den Första linjens chef vi på DHL Supply Chain söker till vår enhet i Kjula, Eskilstuna!

DHL Supply Chain söker en Första linjens chef

Om tjänsten

DHL Supply Chain är en del av DHL Group och vi bygger varuflödeslösningar åt världens ledande företag med utnyttjande av global kunskap, marknadskännedom och strukturerade processer. Tack vare vår expertis inom kontraktslogistik och vår breda branschkännedom kan vi erbjuda tjänster inom anpassade lösningar, lagerhållning, orderleverans och transport som hjälper våra kundföretag att bli mer produktiva, effektiva och konkurrenskraftiga.

Som Första linjens chef leder och stöttar du ett team om ca 15 personer, både intern och inhyrd personal, som plockar och packar mot leverans på daglig basis. Du blir en del av ett drivet och engagerat chefsteam på 7 personer och du rapporterar till andra linjens chef. I rollen arbetar du med förskjuten arbetstid varannan vecka, verksamheten är igång 06-18.30 mån-fre.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Första linjens chef ansvarar du framför allt för att:
• Leda och coacha ett team av operativa medarbetare inom lagerarbete för att säkerställa effektivitet och kvalitet i våra logistikprocesser.
• Implementera och upprätthålla företagets standarder och riktlinjer för arbetsmiljö och säkerhet inom lagerverksamheten.
• Övervaka och optimera operativa processer för att säkerställa att vi möter kundens behov och levererar enastående service inom 3 parts logistik-verksamheten.
• Samarbeta med andra avdelningar inom företaget för att säkerställa smidig kommunikation och samarbete inom lagerverksamheten.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av att leda och utveckla team inom lagerarbete, gärna inom 3 parts logistik-verksamhet. Vi ser gärna att du har en god förståelse för logistikprocesser och arbetsmiljöfrågor inom lagerverksamheten. Du har minst gymnasieexamen och meriterande är om du även har relevant högre utbildning inom t ex logistik.

Som person har du starka kommunikations- och ledaregenskaper och du motiveras av att arbeta i en dynamisk och snabbfotad miljö. Du inser vikten av att arbeta strukturerat för att möta fasta deadlines. Goda färdigheter i Officepaketet behövs i rollen och mycket goda kunskaper i Excel är meriterande. Du känner dig bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska i både tal och skrift.

Om verksamheten

DHL kan erbjuda dig en internationell miljö med många kontakter där såväl personlig utveckling som aktivt ledarskap ligger högt på agendan. Vi satsar på ständiga förbättringar och därmed en utvecklande arbetsplats. Vi jobbar aktivt med faktorer som arbetsmiljö och medarbetarengagemang med utgångspunkt från vår globalt utförda medarbetarenkät. Tillsammans satsar vi på att bli förstahandsvalet för våra kunder, arbetstagare och investerare.

På DHL är det människorna som räknas. Därför har det alltid varit vårt mål att hitta och behålla de bästa medarbetarna världen över. Vi erbjuder utmaningar och möjligheter för personlig och yrkesmässig utveckling. Vi belönar och ger dig erkännande för hur du bidrar till vår verksamhet, och tillsammans är vi stolta över att få vara med och bygga hela världens logistikföretag. DHL Supply Chain är den ledande leverantören av kundanpassade logistiklösningar för industri- och konsumentprodukter och en del av DHL Group med ca 590 000 medarbetare globalt. Med hjälp av den senaste tekniken effektiviserar vi kundens flöden för att på så sätt optimera hela försörjningskedjan. Vårt fokus på branschspecifika logistiklösningar gör det möjligt för kunden att möta nya internationella och nationella strategiska utmaningar.

DHL Supply Chain tillämpar 6 månaders provanställning vid nyanställningar.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval kommer att ske löpande.

I denna process samarbetar DHL Supply Chain med Poolia Örebro AB, har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla D Göranzon, Poolia, 070-090 62 49.

Ansök nu
Stad
Västerås
Publicerad
6 maj
Sista ansökningsdag
26 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71403