Webbredaktör

Webbredaktör/Content Manager till Ringhals i Väröbacka!

Har du erfarenhet av Episerver och söker efter en ny utmaning? Då kan denna roll vara någonting för dig! Till Ringhals i Väröbacka söker vi en webbredaktör med start 1 september eller så fort som möjligt därefter. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du har möjlighet att arbeta mellan 50-100%. Rollen sträcker sig 6 månader med möjlighet till förlängning. Du utgår från kontoret i Väröbacka men möjligheten finns till distansarbete cirka 3 dagar i veckan.

Sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

Du kommer att ansvara för och arbetsleda en redaktion med cirka 4 medarbetare. Du kommer att skriva för samtliga av kundens webbkanaler såsom 3 olika intranät, extern hemsida och sociala medier. Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

• ansvara för innehållet och driva på utveckling av våra samtliga webbplatser.
• samordna och arbetsleda det redaktionella webbarbetet inom företagen. Skapa verktyg och metoder för att redaktionen ska arbeta effektivt.
• skriva, skapa, redigera och publicera innehåll på webbplatserna.
• anpassa och ta bort inaktuellt material.
• arbeta löpande med webbanalys, uppföljning av nyckeltal, sökmotoroptimering och rapportering. Sätta mål och mätpunkter för innehåll som ger effekt.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en liknande roll. Du känner dig trygg i att arbetsleda en redaktion och skapa effektiva rutiner för hur redaktionen ska arbeta och samarbeta över de två olika verken Ringhals och Forsmark. Du kommer arbeta i ett antal olika publiceringsverktyg så kunskap i exempelvis Episerver är ett krav.

Vi finner det meriterande om du har erfarenhet att driva trafik, jobba i sociala medier och filma och klippa video. Kunskap i Adobeprogrammen är önskvärt samt om du är van att arbeta med poddradio, Google Analytics, content marketing, sökordsoptimering, omvärldsbevakning och kriskommunikation.

Om verksamheten

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Varberg
Publicerad
20 juni
Sista ansökningsdag
7 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64966