Inköpare

Operativ inköpare till Ringhals i Väröbacka!

Just söker vi en operativ inköpare till Ringhals i Väröbacka! Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start efter sommaren som sträcker sig 2 år fram.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

I rollen som operativ inköpare kommer du att hantera inköp-orders i verksamhetens SAP inköpssystem samt ha regelbunden dialog med beställare och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

Självständigt leda och genomföra enklare förhandling inom tilldelade inköpsärenden.
Delta och aktivt bidra i relevanta inköpsteam och forum.
Söka och skapa konkurrens i inköpsarbetet.
Planera inköpsarbetet så bolagets resultatkrav uppfylls.
Löpande analysera inköpsbehovet med berörda intressenter beträffande kostnader, samordning, kravspecifikationer, kvalitét, kvantitet och leveranssäkerhet.
Bidra till utveckling av leverantörsrelationer så FKA/RAB försörjning av produkter säkerställs på ett kostnadseffektivt sätt.
Verka för god etik och objektiv hantering av affärssituationer.
Verka som leverantörsansvarig för utpekade leverantörer.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant Gymnasium/högskoleutbildning och/eller inköpsutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du behärskar svenska och har mycket goda kunskaper i engelska, tal och skrift. Du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att samarbeta. Du har god systemvana och vi ser det meriterande om du arbetat i SAP.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Varberg
Publicerad
5 juli
Sista ansökningsdag
29 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71866

Emilia Malm