Platschef till Sherwin Williams i Vaggeryd

Är du en trygg och engagerad ledare som vill ta ditt team till nya höjder? Vill du vara med och bidra till utvecklingen på ett av världens största färgföretag? Då har vi tjänsten för dig! Till Sherwin Williams i Vaggeryd söker vi nu en lyhörd och affärsdriven Platschef. Urval och intervjuer sker löpande så vi tar gärna emot din ansökan redan idag!  

Det här är Sherwin Williams

Sherwin-Williams grundades i USA 1866. År 2010 förvärvades tidigare Becker Acroma som sedan dess ingår i Sherwin-Williams koncernen. Idag är Sherwin-Williams ett globalt ledande företag inom färgbranschen med egen tillverkning, utveckling och försäljning. Globalt är vi över 61 000 medarbetare varav 330 i Sverige fördelade på fyra orter med tillverkning i Märsta och Bellö, centrallager i Nässjö samt med en helägd återförsäljare i Vaggeryd. I Sverige fokuserar vi på industriell ytbehandling av trä och metall där våra enheter utgör en central roll av vår totalförsäljning i Europa.

Om din roll

I rollen som Platschef/Facility Manager på Sherwin Williams har du det övergripande platsansvaret för leveransen av de operativa funktionerna i Vaggeryd och Nässjö. Stort fokus kommer vara att ansvara för att leda, utveckla och supportera medarbetarna i deras dagliga drift och säkerställa att arbetet genomförs med högsta kvalitét och god kundnöjdhet. Rollen innebär idag ett personalansvar för 12 personer på både tjänstemannasidan och kollektivsidan och kan även växa på sikt. Ledarskapet är i denna roll av stor vikt där du förväntas coacha och stötta det befintliga teamet på plats. Som Facility Manager deltar du aktivt i lednings- och uppföljningsmöten och säkerställer att kund- och platsspecifika mål uppnås.

Hos Sherwin Williams välkomnas du till en händelserik och omväxlande roll där du ges stora möjligheter till att självständigt utveckla arbetssätt och metoder samt identifiera och initiera verksamhetsförbättringar. Du arbetar tätt tillsammans med verksamhetens HR-funktion och ingår i ett engagerat team som värdesätter en positiv stämning och god gemenskap på kontoret.

Vi ser gärna att du har

  • Tidigare erfarenhet av ledarskap, gärna inom produktion eller logistik.

  • Erfarenhet av budget- och resultatansvar.

  • Goda kunskaper inom både det svenska och engelska språket.

  • Ett tekniskt intresse och en god datorvana.

  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en matrisorganisation.

Vem är du?

Du är en trygg, lyhörd och kommunikativ ledare som gillar att påverka och positiv utveckling. Du har lätt för att skapa förtroende hos både medarbetare och kunder och hanterar oväntade händelser med att se lösningar. Vidare är du alltid en hjälpsam och supporterande ledare gentemot dina medarbetare och trivs med att skapa relationer både internt som externt.

Då du kommer ha en kommunikativ roll och arbeta i en internationell verksamhet är det av stor vikt att du har goda kunskaper i både svenska som engelska. Vidare kommer du att arbeta i olika affärssystem och behöver därav känna dig bekväm med digitala verktyg.

Bra för dig att veta

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

  • Placeringsort Vaggeryd/Nässjö.

  • Du rapporterar månadsvis till Regional Facility Manager i Tyskland.

  • Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på 072-177 52 68.

Ansök nu
Stad
Vaggeryd
Publicerad
17 februari
Sista ansökningsdag
1 april
Referensnummer
12021