Administratör

XML-writer till kund i Uppsala

Vi söker nu en XML-writer för uppdrag hos vår globala kund i Uppsala. Uppdraget är på heltid och beräknas starta 1 april och pågå fram till 31 juli, med eventuell möjlighet till förlängning. Under uppdraget kommer du att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Vår kund är i processen av att byta datasystem, du kommer arbeta med att konvertera filer från Word till XML. Tjänsten kräver att du är noggrann, har ett öga för detaljer och har en känsla för estetik i arbete med layout.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll har du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med XML. Tidigare erfarenhet av att arbeta med databaser och med fördel har du även tidigare arbetat med Oxygen-program. Personliga egenskaper du besitter är noggrannhet, tålamod och en känsla för estetik inom layout.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett din kompetens inom IT och administration – såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
25 mars
Sista ansökningsdag
19 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56430

Isabelle Bergman

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.