Affärsområdeschef

Verksamhetschef till Uppsala

Är du en relationsskapande person som brinner för ett närvarande ledarskap och affärer? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Distrikt Uppsala söker nu en verksamhetschef. Tjänsten är direkt underställd distriktschefen och ingår i distriktets ledningsgrupp.

Om tjänsten

Som verksamhetschef på Samhall leder och fördelar du arbetet för dina underställda chefer. Det är ungefär 10 chefer med mellan 10-25 anställda under sig.
Förutom att vara ett bollplank, coacha och stötta dina chefer arbetar du även med försäljning tar tag i driftsfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig.
Du jobbar för en god arbetsmiljö med ett långsiktigt perspektiv och erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som verksamhetschef har du ett omfattande ansvar för den operativa driften. Du både driver och utvecklar verksamheten framåt. Detta innebär att du kontinuerligt redovisar och följer upp ditt arbete. Du har ett övergripande ansvar för affärerna och koordinerar arbetet från början till slut. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med både nya och befintliga kunder.

Vem är du?

Önskvärda kvalifikationer
• Mångårig ledarerfarenhet med personalansvar och av att leda chefer
• Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
• Erfarenhet av kompetens- och bemanningsintensiv verksamhet
• Goda ekonomikunskaper
• Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper
• B-körkort

Vi söker dig om har en god social förmåga och stor nyfikenhet. Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Som chef på Samhall är du prestigelös, flexibel och stöttande mot samtliga underställda chefer, medarbetare och kollegor. Du är en lagspelare med hög energi som kan bidra i ledningsgruppsarbetet, med god förmåga att röra dig mellan det operativa och strategiska. Du behöver har förmågan att tänka helhet även när du leder i det lilla, du har ett stort driv att lära nytt och leda i förändring då vi står inför att slå ihop två distrikt till ett.

Om verksamheten

Vill du bli en del av Samhall? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
I denna rekrytering samarbetar Samhall med Poolia.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare med 6 mån provanställning
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100%
Fackliga kontaktpersoner: Unionen: Georgios Pavlidis, tel. 076-126 67 44, Ledarna: Tommy Salomonsson, tel. 070-330 03 51, SACO: Asim Zilic, tel. 070-359 45 15

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
28 juni
Sista ansökningsdag
28 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71822