Administratör

Utbildningsadministratör till SLU – Institutionen för ekonomi

Vi söker dig som är en strukturerad och noggrann person som tycker om att vara en del av ett team och drivs av att skapa effektiva administrativa processer.

Du kommer att tillhöra det administrativa teamet på Institutionen för Ekonomi och har ansvar för ekonomi samt personal- och utbildningsadministrationen.

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta så snart som möjligt och kommer pågå under minst ett år, med eventuella möjligheter till förlängning. Under denna tid kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Ditt ansvarsområde kommer vara inom utbildningsadministration för Institutionen för ekonomi. Dina arbetsuppgifter innefattar administration i samband med kurser och program på grund- och avancerad nivå samt på forskarutbildningsnivå. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara inmatning av kursplaner, arbete med kurshemsidor, tentamensadministration, registrering och rapportering i studiedokumentationssystemet LADOK, publicering av uppsatser och arkivering.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete. Du har gymnasieutbildning med inriktning mot administration. Då institutionen består av personal och studenter från många delar av världen behöver du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av LADOK och Public360 är meriterande men inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och saker som vi tycker är centrala är att du är en teamspelare, att du är flexibel, stresstålig och noggrann. Vi söker en positiv individ som kan fungera som spindeln i nätet och hålla i många trådar samtidigt. För att bli framgångsrik i uppdraget krävs också god initiativ- och organisationsförmåga.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
6 september
Sista ansökningsdag
27 september
Referensnummer
54460

Emma Karlson Mokoena

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.