Teknisk Support

Teknisk support till CompuGroup Medical

Vill du vara med och forma Sveriges digitala vårdinformationssystem? Är du en serviceminded och flexibel person som trivs att arbeta i högt tempo? Då kan detta vara rätt uppdrag för dig. Vi söker nu en teknisk support till vår attraktiva kund CompuGroup Medical med placering i Solna. Uppdraget är på heltid med förväntad start omgående och kommer att pågå i 6 månader, med goda möjligheter till övertag.

Du kommer under detta uppdrag att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör de genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården. CGM är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Att arbeta med andra linjens support hos CGM innebär att vara expert på hur deras produkter ska installeras, konfigureras och användas för att på bästa sätt stödja deras kunders verksamheter. Det dagliga arbetet innefattar support, felsökning och problemlösning. Du har i din roll ett nära samarbete med dina kollegor i gruppen där ni hjälps åt med att prioritera och hantera ärenden och sysslor. I arbetet samarbetar du även med andra avdelningar, framför allt utvecklingsavdelningen.

Vem är du?

Den här rollen innehåller såväl tekniska utmaningar som rutinmässiga administrativa arbetsuppgifter. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av IT-området, framförallt i tekniska roller med felsökning och support. I rollen ingår att planera och dokumentera arbetet och att dela med dig av din kunskap. Det är meriterande om du har erfarenhet från IT-arbete inom hälso- och sjukvården.

Vi vill att du har en relevant utbildning och ser gärna att du har kunskap eller erfarenhet av följande:

• Windows Server, inklusive nätverkstjänster
• Systemutveckling och i synnerhet databashantering (SQL Server, SQL-script, lagrade procedurer, databasadministration)
• Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift

Som person ser vi att du är en teamspelare, har lätt för att kommunicera och du trivs med att arbeta flexibelt i en föränderlig miljö. Vidare är du serviceinriktad, ansvarskännande samt mål- och kvalitetsmedveten med hög administrativ förmåga. Vi sätter stort värde på de personliga egenskaperna och för rätt person finns goda möjligheter till en långsiktig kunskapsutveckling.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
12 oktober
Sista ansökningsdag
26 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
61391