Systemutvecklare

Systemutvecklare sökes för kommande uppdrag!

Till vår konsultverksamhet söker vi nu systemutvecklare för kommande uppdrag hos våra kunder i Uppsala med omnejd. Som konsult på Poolia får du ett spännande och omväxlande arbete på några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Genom att svara på annonsen ansöker du inte till en specifik tjänst, utan visar ett allmänt intresse för att jobba som konsult inom IT hos Poolia. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Våra uppdrag kan variera i längd och omfattning men är i huvudsak längre uppdrag. Om du har rätt profil som motsvarar kraven från våra uppdragsgivare kommer vi att kontakta dig.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kan komma att arbeta med bland annat felsökningar, skapa applikationer och databashantering. Arbetsuppgifterna kommer variera beroende på vilken roll du arbetar i och konkreta arbetsuppgifter presenteras då en tjänst blir aktuell.

Vem är du?

Vi ser att du som passar för dessa roller har utbildning inom systemvetenskap/ datavetenskap, alternativt har du motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Vi ser gärna att du har kunskap inom C#, .NET, Java Script, API: er och PHP.

Som person är du positiv, flexibel och kontaktskapande. I övrigt kräver konsultrollen att du snabbt kan sätta dig in i nya situationer och att du är duktig på att uppfatta helheter. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
13 september
Sista ansökningsdag
15 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54527

Emma Karlson Mokoena

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.