Systemadministratör

Systemadministratör till SLU:s IT-avdelning

Nu söker vi en erfaren Systemadministratör för ett uppdrag hos vår kund SLU i Uppsala. Uppdraget är på heltid och beräknas pågå i ca 6 månder och det finns goda möjligheter av bli övertagen av SLU vid uppdragets slut. Under uppdraget kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

IT-avdelningen är en gemensam servicefunktion för hela SLU och skall förse SLU med en långsiktigt hållbar infrastruktur för data- och telekommunikation. Detta innefattar såväl service som olika tjänster, exempelvis studentdatorstöd, systemdrift, utbildning och stöd till användare.

Arbetet i denna roll innebär drift och förvaltning av främst virtuella men även fysiska system från Microsoft och andra operativsystem. Du kommer att ha en dialog med interna kunder och även en del kontakt med externa leverantörer. I uppgifterna ingår bl.a. ärendehantering, installation, konfiguration och dokumentation tillsammans med uppdatering, övervakning, löpande säkerhetsarbete och problemavhjälpning på operativsystem och installerade applikationer.

Vem är du?

Vi söker en erfaren systemadministratör med minst 7 års erfarenhet av arbete med förvaltning och felsökning samt systemadministration av Microsoft och Linuxprodukter i en större organisation.

Du som söker har…
• Mycket god erfarenhet av Microsofts serverplattformar
• Mycket god erfarenhet av backupsystem
• God erfarenhet av Linux/Unix.
• Mycket god erfarenhet av arbete med Hyper-V
• Mycket god erfarenhet av att dokumentera ditt arbete
• God erfarenhet av arbete med SCOM
• Erfarenhet av Azure/office 365.
• Erfarenhet av att arbeta enligt ITIL.
• Erfarenhet av arbete i projektform.
• Erfarenhet av MS SQL
• Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
• B körkort

Som person ser vi att du är flexibel och villig att ta dig an nya utmaningar, ibland utanför ditt nuvarande kompetensområde. Du är strukturerad och kan planera och prioritera arbete både dagligen och i projektform. Du är en problemlösare och har god samarbetsförmåga. Din kommunikativa sida gör att du anpassar språket efter mottagare, skapar förståelse och löser problem effektivt med kunden i fokus. Du sitter inte nöjd med en fungerande lösning utan att strävar hela tiden efter att kontinuerligt förbättra och utveckla arbetsmetoder, verksamheten och IT-miljön.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
9 januari
Sista ansökningsdag
2 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55805

Emma Karlson Mokoena

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.