Ekonomiassistent

Strukturerad ekonomiassistent till vår attraktiva kund i Uppsala

Har du vana av att hantera leverantörsreskontra och är ute efter en ny spännande utmaning? Nu söker vi en strukturerad och noggrann ekonomiassistent till vår kund i Uppsala. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta den första november och pågå fram till och med oktober år 2020. Under denna tid kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

I rollen som ekonomiassistent kommer fokus ligga på att sköta leverantörsfakturor (systemen Medius och SAP)

Vem är du?

För rollen som ekonomiassistent ser vi att du har minst gymnasieutbildning inom ekonomiområdet samt vana av att hantera leverantörsreskontra. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i systemen SAP och/eller Medius.

Vi ser att du är en positiv och nyfiken person som har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du flexibel och noggrann. Du är ansvarstagande, har ett stort engagemang och gillar att hitta nya lösningar.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
10 oktober
Sista ansökningsdag
20 oktober
Referensnummer
54840

Emma Karlson Mokoena

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.