Teknisk Support

Arbeta med streaming och livesändning hos vår kund i Uppsala!

Nu söker vi en Streaming operatör till vår globala kund i Uppsala! Är du tekniskt intresserad, har tidigare erfarenhet av streaming/livesändning och vill arbeta inom en organisation med ett lösningsorienterat förhållningssätt och entreprenörsanda? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Uppdraget är på heltid, förväntad start är första december 2020 och uppdraget stäcker sig till 2021-12-31, med goda möjligheter till förlängning.

Du kommer under detta uppdrag att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer under uppdraget tillhöra avdelningen som arbetar med design, test och leverans av kundanpassad utrustning till läkemedelsbolag över hela världen. Inom denna avdelning bedrivs stor del av arbetet i projektform och i denna roll kommer du vara involverad i slutet av projektfasen när det genomförs live streaming av sluttester (FAT = Factory Acceptance Test) för globala kunder. Vår kund arbetar med kunder som bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacciner, läkemedel, cell- och genterapier.

Avdelningen består av cirka 120 medarbetare, allt från projektledare, tekniska projektledare, mekanister, automation, testare, inköpare, experter samt gods.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer som Streaming operatör arbeta i Process design-gruppen som består av 10 medarbetare, gruppen supporterar kundprojekten, säljorganisationen och marknadssidan.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta
• Ansvara för att live-sända events så som Factory Acceptance Tests, demos samt träningar, detta innebär att hantera datorer, kameror, mikrofoner och mixeranläggning samt mjukvara för detta.
• Ansvara för att planera och genomföra live-sändningarna tillsammans med testare, tekniska projektledare samt produktchefer.
• På engelska informera om eventuella frågor från åhörare samt hantera ev. problem som kan uppstå på ett professionellt sätt.
• Träna personal på hanteringen av live-sändningsutrustningen.
• Underhålla och utveckla den tekniska lösningen för streaming så att den uppfyller organisationens mål.

Arbetet kommer genomföras i labbmiljö och testlokaler, där krav på skyddsutrustning finns. Dina arbetsuppgifter och ansvar kommer att variera där du i vissa perioder arbetar med live-sändningar till 100% och i vissa perioder kommer arbetet innebära dokumentation av instruktioner för streaming samt planera och strukturera demonstrationer.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning med inriktning teknik eller motsvarande. Du har mycket god datorvana, känner dig väl bekant med ovanstående arbetsuppgifter och den utrustning som används för livesändningar/streaming. Du har tidigare erfarenhet av livesändningar/streaming, från tidigare arbete eller privata sammanhang. Om du har erfarenhet av programmering är detta meriterande, men inte ett krav.

Som person är du serviceinriktad och vill skapa bästa möjliga upplevelse för kunden. Du har förmåga att arbeta självständigt och planera ditt arbete. Vidare har du ett eget driv för att lära dig nya saker och utveckla dina kunskaper.

Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav för tjänsten. Kvällsarbete kan förekomma några gånger per månad.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
6 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
58025

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.