Produktionsledare

S:t Eriks rekryterar Produktionsledare

Drivs du av effektiviseringsarbete och motiveras av förbättringsmöjligheter? Har du erfarenhet från en ledande position i ett producerande företag? Vill du arbeta för Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system? Då är detta tjänsten för dig.

S:t Eriks söker en Produktionsledare att leda och fördela det dagliga arbetet i produktionen. I rollen som Produktionsledare ansvarar du för att produktionen fungerar smidigt och effektivt. Du får en central roll med mycket ansvar och överblick över hela avdelningen. Här erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Det här är en bra möjlighet för dig som söker en stimulerande och utmanande roll med varierande arbetsuppgifter och som drivs av ambitionen att ge S:t Eriks medarbetare bästa möjliga förutsättningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala. Vänta inte med att ansöka då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten

Som Produktionsledare ansvarar du för att leda, förbättra, utveckla och kvalitetssäkra S:t Eriks produktionsprocesser i fabriken. Du arbetar kontinuerligt med att utveckla medarbetare, processer och driver förbättringsprojekt. Vidare deltar du även i det strategiskt arbete för att utveckla verksamheten långsiktigt.
Du har personalansvar för ca 30 medarbetare och ansvarar för att främja en stabil och förtroendeskapande arbetsmiljö där du utvecklar och coachar dina medarbetare och lagledare.

I denna roll har du stor möjlighet att påverka och forma både roll och arbetssätt och driva förändring tillsammans med dina lagledare. Du är en del av Produktionens ledningsgrupp och rapporterar direkt till Produktionschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som är engagerad och trygg i ditt ledarskap och som framgångsrikt har lett ett team, gärna i en producerande industri. Vi ser gärna att du har drivit förbättringsprojekt tidigare samt att du trivs med att arbeta i en miljö där du får vara med och skapa tydliga mål. Du har ett tekniskt intresse, ekonomisk förståelse och har erfarenhet från MS Office. Det är även meriterande om du har erfarenhet av affärs-/ERP system (med fördel Jeeves) samt arbetat med LEAN.

Som person är du ordningsam och strukturerad med förmågan att skapa rutiner men är även flexibel och anpassningsbar vid oväntade förändringar. Vidare är du kommunikativ, nyfiken och lösningsorienterad samt har förmåga att skapa ett lag där alla tar ansvar och ställer upp för varandra.

Du behärskar flytande svenska i tal och skrift.
Körkort är ett stort plus.

Om verksamheten

S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 400 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på ca:1 miljard. För mer information välkommen till http://www.steriks.se. S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
11 januari
Sista ansökningsdag
6 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62658