Säljare

Social, framåt och driven säljare? Vi kan ha uppdraget för dig!

Vi söker nu en driven och engagerad säljare för uppdrag till vår kund MNV i Uppsala. I denna tjänst kommer du främst att bearbeta nya kunder inom VVS-området. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå i sex månader, med möjlighet till förlängning. Omfattningen för detta uppdrag är flexibelt, därmed kan det passa dig som studerar på universitet/högskola eller om du vill arbeta lite mer än deltid. Du kommer under detta uppdrag att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Vår kund MNV arbetar inom vattenrening och säljer avhärdningsfilter. Deras produkter riktar sig mot både villaägare och storkök verksamma inom privat och kommunal verksamhet. I denna roll kommer du arbeta med att sälja in företaget och deras produktkatalog till främst nya kunder inom VVS-området. På sikt kommer du även kunna få möjlighet att hantera befintliga och tidigare kunder för att stämma av kring nya behov.

Dina arbetsuppgifter kommer främst innefatta att kontakta nya kunder för att sälja in företaget, deras produkter och produktkatalog. Detta sker över telefon där du utgår från och bearbetar ett stort kundregister hos kunden. Du kommer att få sitta i nybyggda och fräscha lokaler ute hos kunden.

Vem är du?

Vi söker dig som ser dig själv som en social, framåt och affärsdriven person. Med fördel har du någon form av tidigare erfarenhet av försäljning, exempelvis som säljare i butik, över telefon eller som mötesbokare. Du är van att arbeta efter utsatta mål och har ett eget driv att möta och överträffa dessa. Det ligger i din personlighet att ta kontakt med människor och du har en förmåga att snabbt skapa relationer. Det är viktigt att du trivs med uppringande verksamhet och du förväntas kunna bearbeta ett stort antal kunder dagligen.

I denna roll kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, lyft gärna fram i din ansökan varför du tror att du kommer passa som handen i handsken för detta uppdrag!

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
24 mars
Sista ansökningsdag
22 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59167

Emma Hinttu

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.