Sektionschef

Sigma industry söker affärsinriktad ingenjör till ledande befattning

Sigma Industry har vind i seglen och växer stadigt! Nu vill de förstärka teamet med en stark, karismatisk och affärsinriktad ledare.
Är du en relationsskapande och närvarande ledare som triggas av business? Då kan det här vara drömjobbet för dig!
Med entreprenörskapet i blodet ger de dig stora möjligheter och mycket frihet att utveckla och forma din egen verksamhet inom affärsområden som Mekanik, Embedded, Energisektorn, Processteknik och Automation/Smart produktion.
Om det här gör dig nyfiken så finns det ingen tid att spilla! Sigma är beredda att slå till så fort de hittar rätt person för uppdraget. Ansök idag och bli en del av det härliga teamet i Uppsala!

Om tjänsten

Du kommer till en rolig och trivsam arbetsplats med glada medarbetare och trygga ledare. Bolaget är välskött, välfungerande och lönsamhetsdrivande med en privat ägarstruktur. Vidare får du möjligheter till entreprenörskap, personlig utveckling och bra ersättningsförmåner. Här är det korta beslutsvägar vilket leder till snabba resultat.

Verksamheten i Uppsala har funnits i över sex år och består av tre team inom Process Assurance, Projektledning & Management samt Mekatronik & Embedded.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

De anställda är framgångsfaktorn och du kommer arbeta med att coacha och stötta ditt team. Du har fullt personalansvar vilket bland annat inkluderar administration, löner, kompetensutvecklingssamtal, lönesamtal et c. Främsta fokuset kommer att ligga på rekrytering, där du hittar nya kandidater som kan ansluta sig till ditt team. Arbetsuppgifterna ligger även på kundsidan där du kommer att bearbeta nya kunder och marknadsområden men självklart också arbeta med redan befintliga kunder.

Du har en inflytelserik roll där du blir en del av ledningsgruppen i Uppsala som idag består av två ledare, en gruppledare, en teamleader och en kontorskoordinator.

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning inom någon av ingenjörsdisciplinerna samt en lämplig yrkesbakgrund inom antingen process, produktion, embedded och gärna från Life Science/Medtech-sektorn. Vidare har du erfarenhet av någon eller några av följande delar: konsultbranschen, att leda personal, budgetansvar och säljansvar. Vi tror också att du har ett etablerat nätverk i regionen och ett stort engagemang för att bredda det.

Som person uppfattas du som omtänksam, lyhörd och karismatisk. Din ledarstil är inkluderande, framåtsträvande och tydlig. Högt uppsatta mål är din melodi och du ger dig inte förrän du fått de resultat du önskar. Kanske är du en frisk fläkt som kör så det ryker eller rent av en envis vinnarskalle? Oavsett så kan du vara en potentiell kandidat för tjänsten! Skicka in din ansökan direkt.

Om verksamheten

Sigma Industry Evolve är ett tryggt, stabilt och varmt teknikkonsultbolag som värdesätter medarbetare som om de vore familjemedlemmar. Här arbetar över 40 konsulter inom bland annat projektledning, produktionsteknik, validering, QA och produktutveckling. De tillhör koncernen Sigma Industry East North som i sin tur består av sex dotterbolag från Linköping i söder till Luleå i norr. Här råder stort engagemang och delaktighet från medarbetare, något som värdesätts högt och bidrar till en trivsam arbetsplats. Som ny ledare i denna miljö finns det goda möjligheter att fortsätta utveckla detta fina bolag tillsammans med teamet i Uppsala.

I december flyttar de till en stor och nyrenoverad lokal i Uppsala Business Park.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
8 november
Sista ansökningsdag
4 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66434