Chefsassistent

Senior Executive Assistant sökes till vår kund i Solna

Vi söker nu en strukturerad och serviceminded Senior Executive Assistant till vår attraktiva kund i Solna. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och kommer att pågå fram till sista juli. Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Senior Executive Assistant kommer du att stödja chef för ett affärsområde med ca 2500 personer med verksamhet i 3 länder. Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen kommer att vara:

• Framtagning av presentations- och styrelsematerial
• Leda CEO-office
• Hantering av kalender
• Projektledning av konferenser
• Onboardning av ledningsassistenter

Vem är du?

Vi ser att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt att du har mycket goda kunskaper i Power Point. Som person ser vi att du är noggrann, öppen och serviceminded. Du är bra på att nätverka och har goda kommunikativa färdigheter.

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
12 februari
Sista ansökningsdag
26 februari
Referensnummer
56213

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.