Säljare

Säljare till nWise i Uppsala

Är du bra på att skapa förtroende, göra affärer och bygga långsiktiga kundrelationer? Då är denna tjänst något för dig!
Vi söker just nu för nWise räkning en säljare för ett konsultuppdrag på heltid. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och pågå under sex månader med möjlighet till anställning för rätt person.

Under uppdraget kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

nWise erbjuder dig en utvecklande och spännande roll i ett bolag i förändring där fokus ligger på utveckling av deras medarbetare samt att fortsätta öka nWise närvaro på marknaden.

I rollen som säljare bjuds du varje dag på nya möjligheter och utmaningar. I din roll kommer du ha en hög aktivitet ute hos framförallt befintliga kunder. Vi söker efter dig som är intresserad av försäljningsarbete internationellt såväl som inom Sverige. Resor ingår som en del i din tjänst. Du kommer att vara baserad på kontoret i Uppsala.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har en en relevant utbildning från Universitet eller Högskola. Det är meriterande om du har arbetat med försäljning samt kommunikations- eller videolösningar. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift på en professionell nivå. Vi ser även att du har goda kunskaper i Office paketet.

Som person har du både tekniskt intresse och förståelse för teknik. Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat samt ser dig själv som en driven lagspelare. Du tar gärna ansvar och initiativ samt gillar att skapa nätverk som håller över tid.

Vi kommer att lägga stor vikt på din personlighet!

Om verksamheten

nWise är en världsledande inom teknik för förmedlingstjänster. nWise ledstjärna är ”Att möjliggöra kommunikation för alla” och visionen är att kunna ge alla människor tillgång till verktyg och tjänster som gör dem tillgängliga på sina egna villkor och som gör samhället, vården och omvärlden tillgänglig för alla. Just nu är nWise inne i en expansiv fas där de etablerar sig inom nya områden samt på nya marknader runt om i världen. nWise är ett företag med tydliga värderingar och en tydlig vilja och vision om att kunna bidra till samhällsförändringar och nya möjligheter för enskilda personer.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
20 december
Sista ansökningsdag
30 januari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55694

Emma Karlson Mokoena

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.