Säljare

Säljare till ett växande Poolia Uppsala AB

Vill du vara en del av en framgångsrik och välmående verksamhet? Vill du bearbeta kunder och göra affärer inom tjänstesektorn i Uppsala för en verksamhet med ett varumärke du kan känna dig stolt över? Är du resultatorienterad, engagerad och ambitiös? Poolia är specialiserade inom tjänstemannasektorn och vi söker nu en ambitiös säljare med kundansvar till vårt kontor i Uppsala. Här erbjuds du ett omväxlande arbete i ett modernt bemanning och rekryteringsföretag med snabba beslutsvägar och en atmosfär som andas kreativitet och engagemang.

Om tjänsten

Som kundansvarig hos Poolia Uppsala arbetar du med nykundsbearbetning och vårdar samt utvecklar befintliga kunder i Uppsalaregionen. I det dagliga arbetet har du ett löpande samarbete med leveransorganisationen för att säkerställa högsta kvalitet i offerter och affärer. Du har förstått att hög aktivitetsnivå, förmåga att bygga förtroende och hög kvalitet är nyckeln till framgångsrik B2B-försäljning. Telefonen och mailen är ditt främsta verktyg för att skapa personliga möten med kunden, din professionalitet och personlighet drar hem uppdragen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Boka och genomföra kundbesök
• Prospektering och nykundsbearbetning
• Skapa och genomföra kundplaner och kundaktiviteter
• Bygga upp kontaktnät med beslutsfattare och nyckelpersoner hos kunderna
• Offertarbete
• Skapa nya affärer hos befintliga kunder

Som stöd i ditt arbete har du ambitiösa och engagerade kollegor både i Stockholm och nationellt i koncernen.

Vem är du?

Du håller en hög aktivitet, är engagerad och förtroendeingivande. Du vill tillhöra ett lag men är stark i dina soloprestationer. Du drivs och motiveras av att se resultat och kliver gärna fram som en god representant för Poolia. Vidare är du utåtriktad, övertygande och trivs i en fartfylld och nätverkande roll. Du har en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Du som söker har arbetat med B2B-försäljning något eller ett par år, gärna med tjänsteförsäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet från bemanningsbranschen. Telefonen är ditt viktigaste verktyg och du måste vara trygg i att ringa – ofta kalla – kunder för att boka dina möten. Du behöver också känna dig bekväm och kunna leda det personliga mötet med kunden för att vinna förtroende. Din motpart hos våra kunder är oftast personer inom företagsledningen och därför ser vi att du har tidigare erfarenhet av denna typ av försäljning. Vidare ser vi gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning/akademisk examen.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Poolia firar 30 år i år- vilket gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryterings och bemanningsleverantör Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor, vidare har vi en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
3 juni
Sista ansökningsdag
23 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53772

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.