Administratör

Direkt rekrytering av administratör med intresse för uthyrning av bostäder

Vill du jobba i en härlig atmosfär, i en modern och internationell miljö där du får möta studenter och gästforskare från hela världen? Skulle du vilja vara ”spindeln i nätet” och vara en del av vårt unika koncept för Uppsala universitets internationella gäster?

Då kan du vara den vi söker!
Urval och intervju sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Uppsala University Housing Office (UUHO) växer stadigt och behöver nu utöka staben med ytterligare en person. Idag har vi 8 engagerade medarbetare som arbetar fokuserat med att vidareutveckla en modern och digitaliserad verksamhet för att tillgodose kundernas behov.

God service, enkelhet och tillgänglighet präglar vårt bemötande med både hyresgäster, kontaktpersoner på Uppsala universitet, fastighetsägare samt övriga intressenter.

Som administratör är din främsta arbetsuppgift att ge god service i förmedlingen av våra andrahandshyresrätter. Skapa rätt förväntningar hos våra studenter, det gör vi bland annat genom att vara tydliga i kommunikationen och att anpassa informationen till mottagaren. Du kommer bland annat arbeta med förmedlingsadministration, information till hyresgäster och kontrollera och sammanställa underlag till fastighetsägare.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att förvalta och utveckla det dagliga arbetet för att målgrupperna ska uppleva ett tryggt och smidigt boende under den tid de vistas i Uppsala.

Du kommer även att stötta hyresgäster såväl under sökandeprocessen, under tiden de bor hos oss, samt inför utflyttning genom att svara på frågor via telefon, mejl och besök i vår reception.

Det är viktigt att du är social och gillar att ha många kontaktytor då du kommer att kommunicera med flera olika parter: Uppsala universitets Internationella koordinatorer på de olika institutionerna, fastighetsägare, entreprenörer, leverantörer samt andra funktioner kring allt som rör våra bostäder.

Vem är du?

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med hyresbostäder eller liknande. Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett måste. Arbetet kräver även goda kunskaper i Excel och övriga Officepaketet, samt god systemvana.
Om du är en duktig kommunikatör och kanske till och med har arbetat med skrivande /kommunikationsfrågor så är det ett stort plus.

Vi söker en person som:

 • kan förmedla information på ett lättförståeligt sätt, såväl skriftligt som muntligt
 • är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete
 • har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete

  Om verksamheten

  Uppsala University Housing Office är en uppdragsverksamhet åt Uppsala universitet. Vi hyr in och tillhandahåller möblerade rum och lägenheter till internationella utbytesstudenter, betalande masterstudenter och gästforskare. För närvarande har vi omkring 2000 bostäder som vi hyr ut till våra målgrupper i Uppsala och på Gotland genom ett samarbete med ca.10 fastighetsägare. Vår roll är att underlätta för universitets internationella besökare att kunna bo här på ett smidigt sätt under den tid de vistas här.

 • Ansök nu
  Stad
  Uppsala
  Publicerad
  5 juni
  Sista ansökningsdag
  24 juni
  Omfattning
  Tillsvidareanställning
  Referensnummer
  53770

  Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
  För mer detaljer läs här.