Kvalitetssamordnare

Rekrytering av Kvalitetssamordnare till Habia Teknofluor

Drivs du av kvalitet och utveckling med fokus på tillväxt under lönsamhet? Då är detta tjänsten för just dig!
Vi söker nu en kvalitetssamordnare som kommer få möjligheten att kombinera sin tekniska förståelse med att kvalitetssäkra, analysera, utveckla och förbättra våra produkter och processer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som kvalitetssamordnare kommer du att få möjlighet att vara med och utveckla kvaliteten i alla led i vår verksamhet, med fokus på våra produktionsprocesser. Du kommer att utreda kundreklamationer, avvikelser och initiera förebyggande åtgärder. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor inom produktion, teknik och försäljning. Du kommer att få sätta dig in i företagets alla processer från inköp av råvara, offert till kund, genom alla led i produktionen till hur den färdiga produkten levereras till kund. Du stöttar verksamheten att genomföra åtgärder för att förbättra kvaliteten och produktiviteten. Målet är att förbättra kundnöjdheten och öka lönsamheten i en säker arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
– Ansvara för, upprätthålla och utveckla kvalitetsledningssystemet
– Analysera avvikelser och initiera förebyggande och korrigerande åtgärder
– Mäta och följa upp företagets kvalitetsnivå
– Initiera, delta i och genomföra ständiga förbättringar av processer och rutiner
– Rapportera kvalitetsstatus till företagsledningen
– Vara företagets representant i kvalitetsfrågor och ansvara för kvalitetsrevisioner

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat med förbättrings- och kvalitetsarbete och gärna med ingenjörsbakgrund.
Du är en serviceinriktad och kommunikativ person som trivs med att arbeta i en industriell miljö. Du har ett proaktivt arbetssätt där du har förmågan att se långsiktigt och kostnadseffektivt med helhetssyn på olika projekt. Utöver detta är du en lösningsorienterad och analytisk person som kan arbeta såväl självständigt som i team.
Som person är du noggrann, social, gillar felsökning och problemlösning. Problem ser du som en utmaning och möjlighet till förbättring.

Om verksamheten

Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt bearbetade detaljer av PTFE. Kundkretsen består av stora internationella företag som ABB, Tetra Pak, Parker samt ContiTech och merparten av produkterna levereras utanför Sverige. Verksamheten startades 1954 i Knivsta och ingår numer i Smith´s Group i divisionen Flex-Tek. Vi är ca 70 anställda. Läs gärna mer om oss på http://www.habiateknofluor .se, http://www.flextekgroup.com och http://www.smiths.com

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
10 februari
Sista ansökningsdag
1 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56187

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.