Rekryterare

Rekryterare till globalt bolag i Uppsala

Drivs du av den perfekta matchning där du dagligen hjälper människor hitta sitt drömjobb? Vill du jobba för ett globalt företag i Uppsala? Då kan du starta ditt nya äventyr nu!

För vår kunds räkning söker vi nu en driven rekryterare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så fort som möjligt. Sök rollen redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

I rollen som rekryterare drivs du av att få göra skillnad genom att matcha rätt kandidat till rätt jobb. Rollen innebär att självständigt driva fullständiga rekryteringsprocesser inklusive search. Du kommer hantera stora kontaktytor med såväl interna medarbetare och potentiella kandidater. Vidare kommer du ansvara för administrativa arbetsuppgifter som tillhör rekryteringsområdet samt bidra till företagets employer branding arbete.

Rollen är på heltid och du arbetar kontorstider.

Du kommer att få jobba med att rekrytera en stor bredd utav medarbetare inom Life sciens industrin i Uppsala. Det kan vara så väl produktionspersonal som chefer, specialister, projektledare, tekniker m.m. För att trivas i rollen som rekryterare krävs det att du gillar mötet med människor, är duktig på att driva processer framåt med kvalitét, är affärsmässig och tycker om att fatta självständiga beslut.

Vem är du?

Som person är du utvecklingsinriktad och har ett stort driv. Du har en utpräglad förmåga att skapa och utveckla relationer, en förtroendeingivande och professionell approach samt ett prestigelöst och genuint intresse för människor. Vi tror att du är en lagspelare som bidrar med engagemang och kompetens. Rollen kräver att du trivs i att arbeta med flera processer parallellt och har förmåga att prioritera mellan dem. I övrigt ser vi att du har:

– Tidigare erfarenhet från samtliga delar i rekryteringsprocessen.
– Arbetat med search tidigare och använt dig av olika attraktionskanaler så som Linkedin.
– Erfarenhet av att genomföra presentationer och har god förmåga att kommunicera dina resultat.
– Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
12 januari
Sista ansökningsdag
6 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
62679