Projektledare

Regional training leader sökes till vår global kund

Vi söker nu en Regional training leader till vår attraktiva och globala kund i Uppsala för ett konsultuppdrag. Tjänsten beräknas tillsättas så snart som möjligt och pågå fram till sista mars 2020. Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan omgående.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Regional training leader kommer du att involveras i planering, schemaläggning och granskning av teknisk utbildning. Du kommer att arbeta nära Global Services Training- teamet för att kunna identifiera vilken utbildningsnivå som krävs, de specifika distributionsbehov och de resultat som önskas för regionen. Vidare kommer du arbeta för att identidiera de förutsättningar som behövs för att säkerställa en kontinuerlig teknisk talangutveckling, dessutom se till att stödja regioner med teknisk utbildning vid behov.

För rollen kommer du att ha ett tätt samarbete med field technical leaders, field engineers, zone support, service managers och online support för att kunna komma fram till behovet att teknisk utbildning och se till att CTQ uppnås.

Du kommer att sätta upp utbildningskvalitetsmätningar som säkerställer att utbildningarna uppfyller kvalitets, kvantitets och antalsbehovet. Dessutom kommer du att identifiera och rapportera alla problem relaterade till kundkvalitet eller efterrättelse till kvalitetsavdelningen.

Vem är du?

För denna roll ser vi att du har mycket goda kommunikativa färdigheter och av presentationsteknik. Vi ser även att du har erfarenhet inom Biopharma-området och av mulitfunktionell projektledning. Du har stor vana av av att arbeta med Officepaketet och innehar mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med six sigma och/eller Lean. Vidare är det meriterande med erfarenhet av kundservice och om du tidigare arbetat med utbildningar. Det är dessutom en fördel med kunskap om modalitetsprodukter.

Som person ser vi att du har mycket goda kommunikativa färdigheter i både tal och skrift. Du är fokuserad, noggrann i det du uträttar samt har goda analytiska färdigheter. Vidare ser vi att du är ambitiös, organiserad och självständig i ditt arbete. Vi kommer att gå mycket på personliga färdigheter för denna roll.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och livsvetenskapsföretag. Så, vare sig du är intresserad av mikrobiologi, kemi, regulatoriskt-, miljö- eller kvalitetsarbete, marknad och försäljning har vi en tjänst för dig.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
29 oktober
Sista ansökningsdag
20 november
Referensnummer
55060

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.