Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till vår kund i Uppsala

Är du en driven person med kunskaper inom redovisning och söker ett spännande och varierande uppdrag? Då är detta rollen för dig!

Vi söker just nu en redovisningsekonom till vår kund i Uppsala. Uppdraget är med omfattning om 75-100%, med planerad start i slutet av sommaren. Du kommer ha möjlighet att utföra vissa arbetsuppgifter på distans, men främst arbeta på plats i kundens lokaler i Uppsala. Under uppdraget kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Leverantörsreskontra
• Kundreskontra
• Löpande bokföring
• Betalningar
• Kontoavstämningar (framförallt kassa och bank)
• Åldersanalys och bevakning av obetalda fakturor
• Backup till övriga på avdelningen
• Legal redovisning

Vem är du?

I rollen som redovisningsekonom ser vi att du har goda kunskaper av redovisning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser även att du har högskoleutbildning inom ekonomiområdet. Då företaget är supportfunktion till flera olika avdelningar ser vi gärna att du är van att arbeta mot olika delar av ett företag. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel samt att du med fördel har erfarenhet av något större ekonomisystem. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Som person ser vi att du är prestigelös, ansvarstagande och trivs med förändrings- och förbättringsarbeten. Vidare är du initiativtagande, strukturerad och besitter en mycket god kommunikativ förmåga. Du har en positiv inställning, har hög social kompetens och arbetar väl i grupp såväl som självständigt.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
15 juli
Sista ansökningsdag
28 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71830