Redovisningsekonom

Redovisningsekonom sökes på 50% till GEMS PET

Är du intresserad av redovisning inom en global koncern och vill vara del av ett härligt team i Uppsala? Är du dessutom tillgänglig omgående? Vi söker just nu en redovisningsekonom till GEMS PET i Uppsala. Uppdraget är på deltid och beräknas starta så snart som möjligt och kommer pågå i 1 år, med goda möjligheter till förlängning. Under uppdraget så kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

GEMS PET Systems AB utvecklar och tillverkar acceleratorer (maskiner) med tillhörande kringutrustning för PET, Positron Emissions Tomografi. De används för att märka biomarkörer som kan injiceras till patienter för att övervaka cancertumörer och celler via en PET-scanner. Företaget utför även installations- och underhållsarbeten på levererade system. Företaget ligger i fina lokaler i Uppsala, Husbyborg och har ca 120 anställda

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Leverantörsreskontra
• Kundreskontra
• Löpande bokföring
• Betalningar
• Kontoavstämningar (framförallt kassa och bank)
• Åldersanalys och bevakning av obetalda fakturor
• Backup till övriga på avdelningen
• Legal redovisning

Vem är du?

I rollen som redovisningsekonom ser vi att du har goda kunskaper av redovisning och 1-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser även att du har högskoleutbildning inom ekonomiområdet. Då företaget är supportfunktion till flera olika avdelningar ser vi gärna att du är van att arbeta mot olika delar av ett företag. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel samt att du med fördel har erfarenhet av något större ekonomisystem. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Som person ser vi att du är prestigelös, ansvarstagande och trivs med förändrings- och förbättringsarbeten. Vidare är du initiativtagande, strukturerad och besitter en mycket god kommunikativ förmåga. Du har en positiv inställning, har hög social kompetens och arbetar väl i grupp såväl som självständigt.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
11 juni
Sista ansökningsdag
25 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59910

Emma Karlson Mokoena

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.