Produktionschef

Recipharm söker gruppchef Kemisk Produktion

Har du erfarenhet av arbete inom produktion? Trivs du i en ledande roll där du har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten? Vill du jobba hos ett ledande CDMO-företag inom läkemedelsindustrin? Då är detta tjänsten för dig.

Recipharm rekryterar nu en gruppchef till avdelningen Kemisk Produktion. Vi söker dig som tillsammans med medarbetarna på avdelningen vill fortsätta utveckla gruppens arbete. Du får en nyckelroll i företaget med ansvar och överblick över hela avdelningen. Här erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjligheten att växa tillsammans med företaget i en miljö präglad av god gemenskap och lagkänsla. Det här är en bra möjlighet för dig som söker en stimulerande och utmanande roll med varierande arbetsuppgifter och som drivs av ambitionen att ge Recipharms medarbetare bästa möjliga förutsättningar.

Detta är en direkt rekrytering av Recipharm där vi på Poolia har fått möjligheten att hjälpa till i denna rekryteringsprocess. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Kemisk Produktion består av ca 29 medarbetare som är organiserade i två grupper, en produktionsledningsgrupp och en processoperatörsgrupp. Gruppchefen kommer ingå i produktionsledning för Kemisk Produktion och vara chef för processoperatörerna. Som närmaste chef för processoperatörer blir du en viktig del av Kemisk Produktion. Kemisk Produktion producerar API, export, suppositoriemassa, tablettmassa och har även ett eget reningsverk. Din roll kommer att vara att planera och leda arbetet för gruppen processoperatörer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Bemanningsplanering av den löpande verksamheten
• Personalansvar, dvs leda, motivera och utveckla medarbetarna och verksamheten i enlighet med företagets mål och värderingar
• Ansvar för skydd och miljö
• Styra och utveckla verksamheten så att organisationens mål avseende bland annat kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet uppnås
• Säkerställa att regler och krav vad gäller GMP, arbetsmiljö och säkerhet efterlevs.

Beroende på din bakgrund kan arbetsuppgifterna komma att variera något.

Vem är du?

Vi söker dig som är engagerad och trygg i ditt ledarskap och som framgångsrikt har lett ett team, gärna i en producerande industri. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom kemi/teknik eller innehar motsvarande kompetens från arbetslivet. Vi ser gärna att du har drivit förbättringsprojekt tidigare samt att du trivs med att arbeta i en miljö där du får vara med och skapa tydliga mål. Om du har erfarenhet av GMP-styrd verksamhet och god kännedom om krav, standarder och utrustning så är det ett stort plus.

Vi tror att du har ett genuint intresse för människor och ledarskapsfrågor, skapar goda relationer i din omgivning och du motiveras av att arbeta med och genom andra. Du är duktig på att entusiasmera och coacha andra. Du har mycket god förmåga att samarbeta, arbeta strukturerat och bidrar till att skapa att klimat där alla arbetar mot samma mål.

Dina kunskaper är viktiga för oss men vi värdesätter lika mycket dina personliga egenskaper och din drivkraft.

I denna roll behöver du kunna flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Om verksamheten

Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nära 9 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, farmaceutisk produktutveckling samt utveckling och tillverkning av medel för läkemedelsadministration. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 11 miljarder kronor per år och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
10 januari
Sista ansökningsdag
6 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62576