Projektkoordinator

Projektkoordinator till Akademikonferens

Är du en erfaren koordinator som vill jobba inom universitetsvärlden? Poolia söker nu en projektkoordinator till vår kund Akademikonferens. Uppdraget sträcker sig över juni, augusti och september (eventuellt 2 veckor i juli). Under uppdraget kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter och det finns goda förutsättningar för en förlängning via Akademikonferens efter uppdragets slut.

Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Om tjänsten

Akademikonferens är SLU:s, Uppsala universitets och Karolinska Institutets organisation för strategiskt och operativt stöd vid möten och evenemang. Deras uppgift är att stärka universitetens varumärke och sätta fokus på forskningen genom professionellt genomförda och framgångsrika möten. De söker aktivt upp möjligheter till värdskap för nya kongresser och konferenser och stödjer den som vill ta egna initiativ. De är idag 19 medarbetare och deras projektteam genomför ca 100 evenemang per år.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I första hand är dina arbetsuppgifter:
Som projektkoordinator ansvarar du för deltagaradministrationen i deras webbaserade system. Du kommunicerar med deltagarna och sammanställer bokningar och beställningar till leverantörerna och förbereder konferensmaterial. Under konferenserna arbetar du i sekretariatet och svarar för service till deltagarna och medverkanden. Vidare sammanställer du rapporter och deltar i möten och utvecklas tillsammans med övriga medarbetare. Akademikonferens arbetar i kvalitetssäkrande processer.

Rollen kan också växa och inkludera dessa uppgifter:
Som projektkoordinator skall du tillsammans med projektledaren planera, genomföra och följa upp kongress-, konferens- och evenemangsprojekt. Arbetet är varierande och du kommer att vara med i många projekt parallellt. Konferenserna genomförs i olika lokaler och på olika orter i Sverige, med tyngdpunkt i Uppsala och Stockholm. Det dagliga arbetet sker på kontoret vid SLU i Uppsala.

Vem är du?

• Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete med större konferenser/evenemang.
• Erfarenhet från genomförande av vetenskapliga kongresser är meriterande.
• Du har utbildning inom adekvat område (konferens/turism/hotell/besöksnäring) eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Dokumenterat goda kunskaper i Office-paketet och erfarenhet av ett komplext webbaserat deltagaradministrativt system är en förutsättning för att kunna utföra arbetsuppgifterna. Är du dessutom insatt i de senaste tekniska lösningarna för möteskommunikation är det en merit.

Som person är du handlingskraftig och noggrann. Du arbetar effektivt och målmedvetet och har genuin känsla för service och kundrelationer. Du trivs att arbeta i team. För att lyckas i rollen som projektkoordinator är det viktigt att du trivs med varierande uppgifter i ett högt tempo. Du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Arbetet kan innebära möten och evenemang under kvällstid eller helger och kräver flexibilitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
3 april
Sista ansökningsdag
28 april
Referensnummer
53234

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.