Teknisk Support

Onsite-tekniker till kund i Uppsala

Är du en person som motiveras av att hjälpa användare i IT-relaterade frågor och har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-support? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en Onsite-tekniker till vår kund i Uppsala. Tjänsten är på heltid med beräknad start så snart som möjligt och kommer att pågå till sista augusti. Du kommer att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Vi genomför urval och intervjuer löpande.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Som Onsite-tekniker till vår kund i Uppsala kommer du att arbeta på plats ute hos en av företagets kunder. Arbetet kommer att innebära installation/felsökning/utbyten av datorer, incidenthantering, ge service till användare kring datorer och mobiltelefoner, hantera inkommande och utgående gods på lagret samt att se till att all AV-utrustning fungerar i konferensrummen. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av:
• Installation och felsökning av mjukvara
• Installation och felsökning av hårdvara
• Hantera mobiltelefoner
• Hantera AV-utrustning i konferensrummen
• Hantera digitala skyltar
• Hantera enklare felsökning gällande skrivare
• Smarta händer

Du kommer vara placerad i Uppsala. Arbetstiderna är måndag – fredag kl. 8 – 17.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med IT-support och har du en utbildning inom IT-området ser vi det som väldigt meriterande. Du kan kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift.

För att trivas i rollen ser vi att du som person är ansvarstagande, har god förmåga att arbeta självständigt och goda administrativa kunskaper. Du har god social kompetens och hög servicekänsla gentemot användare.

För denna roll är B-körkort ett krav.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer dig som konsult. Att få rätt person på rätt plats är vår grej, och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/. Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
23 januari
Sista ansökningsdag
6 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67375

David Magnusson