Konstruktör

Mekanikkonstruktör till ScandiDos i Uppsala

ScandiDos, med huvudkontor i Uppsala, är ett snabbväxande och världsledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi av cancer. ScandiDos tillhandahåller unika mätsystem och programvara som är utformade för kvalitetssäkring och validering av nya dynamiska och modulerade behandlingar som implementeras på kliniker runt om i världen. Vi säljer våra produkter via eget dotterbolag i Nordamerika och i Frankrike, direkt i Norden samt via distributörer i resten av världen. ScandiDos har idag 38 anställda varav 28 i Uppsala som arbetar med utveckling, marknadsföring, sälj, inköp, produktion, support samt administration. ScandiDos är sedan 2014 noterat på Nasdaq OMX First North. I samarbete med Poolia söker vi nu en Mekanikkonstruktör. För mer info se http://www.scandidos.com

Om tjänsten

I denna roll så kommer du ha stor påverkan på både ditt eget arbete och på hela ScandiDos då du kommer vara med och forma både arbetssätt och strukturer. Företaget är just nu i en spännande digitaliseringsfas där dina idéer och tankar kommer att ha stor vikt och värderas högt. Arbetsgruppen består idag av ett litet sammansvetsat team med gedigen erfarenhet.

ScandiDos ser att du har erfarenhet från liknande roll, där du varit med från start till mål och förstår hela processen. Du kommer att onboardas av en erfaren konstruktör under din första tid i rollen för att sedan axla rollen själv.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som mekanikkonstruktör kommer du att jobba med konstruktion i CREO-miljö. Från början kommer det vara mycket dokumentationshantering för att ge dig koll och en bild på allt underlag. Dina främsta arbetsuppgifter kommer däremot att handla om:
Framtagning av nya konstruktioner och tekniska specifikationer
Framtagning och utveckling i 3D med ritningsdokumentation i 2D
Uppdatera och underhålla befintliga projekt
Säkerställa att förändringar hanteras regulatoriskt korrekt
Vidare kommer du tillsammans med dina kollegor jobba för att hitta de bästa möjliga lösningarna för att hela tiden ligga i framkant. Därav träffas kollegorna ofta för att ”brainstorma” och utmana rådande sätt att arbeta för att hela tiden komma framåt.

Vem är du?

Vi ser att du har en civilingenjörsutbildning med inriktning mekanik eller motsvarande.
Du har konstruerat i CREO och har förståelse för verktyget
Du har mycket god erfarenhet av att jobba med 3D CAD konstruktion, gärna i CREO
Du har erfarenhet av att driva och konstruera avancerade produkter från ax till limpa där dokumentation inkluderats
Du har goda kunskaper i både svenska och engelska
Har du erfarenhet av att jobba med konstruktion inom specifikt med-tech eller industri- och/eller -tillverkningsverksamhet är detta ett stort plus. Det är även meriterande om du haft ett praktiskt jobb tidigare som givit dig erfarenhet av olika typer av tillverkning

Som person ser vi att du är flexibel och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och du är strukturerad. Du är en problemlösare som kommer med idéer och lösningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
14 september
Sista ansökningsdag
3 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
60716

Emma Karlson Mokoena

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.