Mättekniker

Elektriker sökes till vår kund i Uppsala

Söker du en ny utmaning och vill utvecklas och växa i din yrkesroll? Vi söker nu en tekniker inom elmätning till vår kund i Uppsala. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och kommer att pågå några månader. Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Vi erbjuder ett spännande jobb som innebär att underhålla elmätare på ett säkert sätt. Teknikerna arbetar idag med all tänkbar service av elmätare kategori 1-5. De utför bland annat en stor mängd kontroller och åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät. Du får ett självständigt, fritt arbete i varierande miljöer. Den ena dagen är inte den andra lik, vilket ger stor variation i arbetet.

Företagskulturen präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. De arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vem är du?

I rollen som mättekniker ser vi att du har någon form av elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå samt praktisk erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av någon form av elmätarjobb kategori 1-5. Du har goda kunskaper i svenska flytande i såväl tal som i skrift samt goda datakunskaper. B-körkort är ett krav då rollen innebär återkommande resor i tjänsten.

Som person ser vi att du är självgående och arbetar strukturerat. Du bör ha lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder och har en hög serviceanda. Det är viktigt att du har högt säkerhetstänk och att du trivs i ett självständigt jobb med mycket ansvar.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
12 februari
Sista ansökningsdag
29 februari
Referensnummer
56212

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.