Löneadministration

Löneadministratörer till framtida konsultuppdrag

För vår konsultverksamhet söker vi löneadministratörer som är redo för en ny utmaning via Poolia Uppsala. Våra kunder befinner sig runt om i Uppsala med omnejd samt Gävle med omnejd. Våra kunder varierar från stora globala företag till mindre företag.

Som konsult på Poolia får du ett spännande och omväxlande arbete på några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Genom att svara på annonsen ansöker du inte till en specifik tjänst, utan visar ett allmänt intresse för att jobba som konsult inom ekonomi hos Poolia. Vi kommer därför endast återkoppla till dig om din profil matchar ett aktuellt uppdrag hos oss.

Vi ser fram mot att läsa ditt CV!

Om tjänsten

Som löneadministratör kommer du att ha breda och varierande arbetsuppgifter, som löneadministratör kan du bland annat komma att arbeta med:

– förberedelser och underlag
– inregistrering av tidrapporter, avvikelser
– kontroll/Avstämningar av uppgifter
– sjukfrånvaro
– semesterberäkning
– erfarenhet av avtal
– allmän arbetsrätt.

Vem är du?

Du som söker har erfarenhet av tjänstemannalöner och eller kollektivmannalöner. Vi ser gärna att du har haft ett helhetsansvar samt arbetat med hela flödet inom löneadministration. Vidare är det viktigt att du känner till vilka lagar och regler som styr lönearbetet, kopplingarna mellan arbetsrätt, löneutbetalningar, semesterersättningar och skatter. Du är bekväm med och van att arbeta i flera olika system.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, du som söker är flexibel, noggrann och stresstålig. Du är dessutom initiativtagande och van att ha många bollar i luften.

Om verksamheten

Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
19 maj
Sista ansökningsdag
7 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56943

Helena Eriksson

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.