Löneadministration

Löneadministratör till vår kund i Uppsala

Har du erfarenhet av löneadministration och är ute efter en ny spännande utmaning? Har du en inställning till att allt går att lösa? Då kan detta vara något för dig!

Vi söker nu en löneadministratör för uppdrag till vår kund i Uppsala. Uppdraget beräknas starta så snart som möjligt och kommer att pågå i första hand sex månader, med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är med placering i Uppsala men kan huvudsakligen genomföras på distans.

Du kommer under uppdraget vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som löneadministratör kommer du att ingå i lönegruppen och tillsammans betala ut löner till cirka 600 anställda i nära samarbete med en extern leverantör. Du kommer även att:
• Sköta månadsvisa löneprocesser
• Vara ett stöd till medarbetare, chefer och HR i lönefrågor
• Hantera rapportering och avstämningar av arbetsgivardeklarationer
• Ge stöd vid interna och externa revisioner

Vem är du?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en avslutad universitets- eller högskoleexamen inom löneadministration. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet av löneadministration, har en god förståelse för löne- och förmånsadministration. Du har god systemvana och har goda kunskaper i Office-paketet, främst i Excel. Har du även erfarenheter av att arbeta i Workday, ServiceCloud och Time ser vi det som väldigt meriterande. Vidare har du god kommunikativ förmåga att utrycka dig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift. Besitter du kunskaper i finska och norska är det högst meriterande.

Som person ser vi att du är strukturerad, lösningsorienterad, samarbetsvillig och har en inställning att det mesta går att lösa. Du har ett stort fokus på detaljer och är proaktiv i ditt arbetssätt. Vidare är du självgående, flexibel och initiativtagande.

Låter detta som en roll för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
8 mars
Sista ansökningsdag
22 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67958

Emma Karlson Mokoena