Laboratorieassistent

Laboratorieassistenter till Eurofins i Uppsala

Poolia Life Science söker juniora laboratorieassistenter till konsultuppdrag hos Eurofins i Uppsala, ett globalt företag som levererar högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster inom flertalet områden.

Vi söker dig som har ett intresse för naturvetenskapliga ämnen och haft det som inriktning på gymnasiet alternativt dig som studerar på universitet/högskola och söker sommarjobb.

Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt och uppdraget kommer att pågå hela sommaren och för den som är intresserad även tillsvidare i höst.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I din nya roll kommer du främst att arbeta med provregistrering, utföra enklare analyser samt förbereda prov inför analys tillsammans med engagerade kollegor som förespråkar teamwork.

Vem är du?

-Vi söker dig som kanske har tidigare erfarenhet av arbete inom relevant område och/eller dig som har ett intresse för naturvetenskapliga ämnen och haft det som inriktning på gymnasiet.
-Vi söker även dig som studerar naturvetenskaplig utbildning på universitet/högskola och som är tillgänglig för heltidsarbete under sommaren.
-Vi sätter mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och önskar att du besitter ett stort driv samt är positiv och initiativtagande i ditt sätt att arbeta.
-Vi ser även att du besitter en god kommunikativ förmåga och behärskar både svenska och engelska väl.

Om verksamheten

Om Eurofins

Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Vi utgör det personliga och kompetenta alternativet och erbjuder kemiska och mikrobiologiska analyser inom olika områden – lantbruk, livsmedel och miljö. Inom våra specialistområden finns också analyser av bland annat bränsle, läkemedel, mjölk samt produkttestning. Tack vare vårt internationella nätverk av laboratorier kan vi erbjuda en mycket stor analysportfölj.

I rollen som Laboratorieassistent erbjuds du en kultur som präglas av kundfokus, professionalism, laganda och yrkesstolthet. Av medarbetare beskrivs miljön som prestigelös, öppen och välkomnande

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
4 maj
Sista ansökningsdag
17 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59444

Hanna Peterson

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.