Laboratorieingenjör

Kvalitetssamordnare med erfarenhet av QC till Recipharm i Uppsala

Har du god erfarenhet av laborativt arbete inom analytisk kemi och av arbete inom GMP-styrd erfarenhet? Vill du utvecklas och få chansen att använda dina erfarenheter i en roll där du arbetar som kvalitetsstöd åt förtagets QC-labb?

Tjänsten är placerad i Uppsala business park och är en tillsvidareanställning på 100%.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som kvalitetssamordnare blir du en del av QC avdelningen och rapporterar till QC-chefen. QC avdelningen utför bl.a. kemiska analyser av råvaror, processprover, intermediat och slutprodukt samt kontrollerar förpackningsmaterial. Din roll kommer vara att agera kvalitetsstöd.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

– Granskning av analysarbete
– Frisläppning av råvaror och förpackningsmaterial
– Utföra avvikelseutredningar samt skriva CAPA och cc
– Delta i förbättringsarbete
– Delta i kvalificeringsarbete och transfer-arbete
– Utfärda styrande och redovisande dokument
– Ansvara för referensstandarder
– Utbildningar

Beroende på din bakgrund kan arbetsuppgifterna komma att variera något.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst en kandidatexamen med kemisk, farmaceutisk, naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande kompetens. Vidare ser vi att du har minst tre års
års erfarenhet av kemiskt laboratoriearbete. Du har erfarenhet av GMP-styrd verksamhet och god kännedom om relevanta tekniker (tex Kromatografi, Titreringar och Våtkemi), system, standarder och utrustning. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att granska data och dokumentation, samt erfarenhet av LIMS. Det är även en stor fördel om du har tidigare erfarenhet att utbilda.

För att lyckas i rollen så är du kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Du trivs i en flexibel verksamhet med högt tempo och bidrar aktivt till löpande förändringsarbete.

Som person är du naturligt ansvarstagande, van att ta egna initiativ och driva ditt arbeta framåt. Du har mycket god förmåga att samarbete och bidrar till att skapa ett prestigelöst kommunikativt klimat där alla arbetar mot samma mål. Du har ett pragmatiskt och pedagogiskt sätt att uttrycka dig och förmåga att anpassa ditt sätt att kommunicera beroende på mottagare.

Om verksamheten

Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida http://www.recipharm.com

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
14 mars
Sista ansökningsdag
6 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53009

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.